ashli
Bayan Üye
Malzemeler
* 500 gr Börülce veya kilçiksiz taze fasulye
* 500 gr haslanmis tavuk eti
* 3 yemek kasigi mayonez
* 1 su bardagi yogurt
* 3 çorba kasigi köri
* 1 çorba kasigi hardal
* Tuz
Yapılışı
Börülceleri veya fasulye kullaniyorsaniz fasulyeleri biçakla 4'e bölerek çok fazla öldürmeden haslayin. Bu malzeme yesil ve hafif diri, ama pismis olmalidir.
Bu malzemeyi süzüp sogumaya birakin.
Pismis tavuk etini börülce veya fasulyelerin boyunda uzunlamasina ve yassi olarak kesin. Bir kasede, yogurdu, mayonezi, hardali ve 3 çorba kasigi köriyi ve tuzu çirparak karistirin.
Sonra bu karisimin içine börülceleri ve dilimlenmis tavuk etini ekleyip tamamen birbirine bulanacak sekide ilave edin ve yine iyice karistirin.
*Servis tabagina alarak sogumus halde servis yapiniz.
* 500 gr Börülce veya kilçiksiz taze fasulye
* 500 gr haslanmis tavuk eti
* 3 yemek kasigi mayonez
* 1 su bardagi yogurt
* 3 çorba kasigi köri
* 1 çorba kasigi hardal
* Tuz
Yapılışı
Börülceleri veya fasulye kullaniyorsaniz fasulyeleri biçakla 4'e bölerek çok fazla öldürmeden haslayin. Bu malzeme yesil ve hafif diri, ama pismis olmalidir.
Bu malzemeyi süzüp sogumaya birakin.
Pismis tavuk etini börülce veya fasulyelerin boyunda uzunlamasina ve yassi olarak kesin. Bir kasede, yogurdu, mayonezi, hardali ve 3 çorba kasigi köriyi ve tuzu çirparak karistirin.
Sonra bu karisimin içine börülceleri ve dilimlenmis tavuk etini ekleyip tamamen birbirine bulanacak sekide ilave edin ve yine iyice karistirin.
*Servis tabagina alarak sogumus halde servis yapiniz.