KoRay'ın açıkLamaLarı ..

qösdé

Banned
BURAYA GELDİĞİMDEN BERİ KEYİFLİYİM”-Koray ciddi anlamda soruyorum, nasılsın?
Valla buraya geldiğimden beri keyfim iyi. Bir de 5-6 aydır süren bir sakatlığım vardı. Yavaş yavaş onu atlattım, şimdi eski durumuma gelmeye çalışıyorum. 2 aydır tekrarlamadığı için kendimi daha iyi hissediyorum. Yavaş yavaş toparlandığımı düşünüyorum. Uzun süren bir sakatlıktan bir oyuncu psikolojisi yani onun geçtiğine daha çok seviniyorum. İyi bir kulüpteyim. Eski arkadaşlarım var burada. Sakatlığım nedeniyle uzun süre antrenman yapmayınca, şimdi eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum ve kapattıkça daha iyi olacağını düşünüyorum. İyi bir ekipteyim.

-6 aydır derken, geçen sezon Manisaspor’da yaşadığın sakatlık süreci değil mi? Başka bir sakatlığın olmadı değil mi?
Aynı sakatlığım evet ama sürekli nüksettiği için uzun sürdü. Aralıklı aralıklı oynadım ama uzun süre istikrarlı oynamadığım için bende sıkıntı yarattı. Şu an 2 aydır sürekli antrenman yapabiliyorum. Eksiklerim artık kapandı denilebilir. En hazır hale gelmeyi bekliyorum şu an.

“MANİSA’DA HATA YAPTIK”
-Manisa’da sakatlık sürecinde tedavin tam anlamıyla bitmeden mi oynayama başladın?
Sezonun sonlarıydı ve konum itibariyle size ihtiyaç duyulan bir dönemdi. Beklentilere cevap vermek zorundasınız, kendinizi fedakarlık yapmak zorunda hissediyorsunuz. Aslında profesyonel oyuncu olarak yapmamanız gerek ama beklenti olduğu için yapıyorsunuz. Bu benim için bir hataydı. Orayı, oradaki çocukları, hocayı sevdiğimiz için fedakarlık yapmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. Ben de öyle yaptım. Ama dediğim gibi biraz kötü oldu. 2-3 hafta daha bekleyebilseydim, sezonun geri kalanının tamamında oynayabilecektim. Karşılıklı olarak yanlış yaptık. Benden erken beklenti içinde bulundular ama katkım tam olmadı oraya.

-Ki bir fedakarlık yaptın ama onun dışında futbolculara ağabeylik de yaptın. Genç futbolculara Süper Lig futbolcusu olmanın hazzını, mutluluğunu, ayrıcalığını, farklı bir değer olduğunu sürekli söyledin. Geçen sene Manisa’da yaptığımız röportajda bunları kendilerine söylediğini anlatmıştın.
Söylüyorsunuz ama saha içerisinde olmakla daha farklı destek verebiliyorsunuz. Çünkü size saygı duyuyorlar orada. Siz de bunu görerek daha sıcak davranmaya başlıyorsunuz. Böyle duygular içerisindeydik. Onlar da beni sağolsunlar çok dinlediler, özellikle saha içerisinde. Oynadığım maçlarda gayet iyi oynuyorduk ama belki 2-3 hafta daha bekleseydim sezonun geri kalan 11-12 haftasını oynayabilseydim, bence ligde kalan bir Manisaspor takımı oluşturabilirdik. Tabii ki saha dışındaki ağabeylik bir yere kadar. Benim saha içinde olmam Manisa takımı için daha önemliydi. İşte bir hata yaparak onu engellemiş olduk. Erken oynamak bizim için bir hataydı.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri