Kopya Çekerken Öğretmen Yakalayınca

kaiser34

Kayıtlı Üye
Liseye gittiğim dönemde sanat tarihinden yazılı olduğumuz bir günde öğretmen arkasına dönükken elimdeki kağıttan kopya çekmeye çalışmıştım tam bakıp yazacağım sırada öğretmen benim tarafa bakınca gördü kopya çektiğimi. Kağıda kocaman bir 0 yazıp beni sınıfın dışına çıkarmıştı. Anneme uzun süre söyleyememiştim bu durumu. Veli toplantısında öğrenince azarı işitmiştim annemden :)

---> kopyada öğretmene yakalanınca

.)) Acemi olunca öyle oluyor .)

Bende ortaokulda inkılap tarihi dersinde kopya cekmeye kalkmistim.Hoca sorulari yazdirirken cvplari kitaptan bakip kagida yazmistim.Sonra silince izi kalmisti .) Zekilik yapayim derken rezil olmustum.Hoca 0 vermedi ama cünkü notlarim hep iyiydi.O yaziliya calisamadigimi anladi 4 vermisti .)) Ecel terleri döktügümle kalmistim .)

Ben hiç kopya çeken olmadım be, hep benden kopya çektiler. Lise 2. sınıftayken sms yolu ile sınıfın yarısına soruların cevaplarını dağıtıyordum, hem birçok arkadaşımın sınıfı geçmesinde yardımcı oldum hem de kopya işinden güzel para kaldırdım xD

.)) Acemi olunca öyle oluyor .)

Bende ortaokulda inkılap tarihi dersinde kopya cekmeye kalkmistim.Hoca sorulari yazdirirken cvplari kitaptan bakip kagida yazmistim.Sonra silince izi kalmisti .) Zekilik yapayim derken rezil olmustum.Hoca 0 vermedi ama cünkü notlarim hep iyiydi.O yaziliya calisamadigimi anladi 4 vermisti .)) Ecel terleri döktügümle kalmistim .)

Sen yine silmişsinde izi kalmış, ben en üste yazdıklarımı silmeyi unutmuştum din dersinde xD
Hoca sınıfta 'silmeyi unutmuşsun' diye uyarmıştı xD
Lise hayatımdaki en büyük kopya rezilliğim :D

Sen yine silmişsinde izi kalmış, ben en üste yazdıklarımı silmeyi unutmuştum din dersinde xD
Hoca sınıfta 'silmeyi unutmuşsun' diye uyarmıştı xD
Lise hayatımdaki en büyük kopya rezilliğim :D

Sapka cikardim suan .)) Benden beteri varmis ehehe .))

---> Kopya Çekerken Öğretmen Yakalayınca

Nedense kopya hep yakalaniliniyor nedense :))

Hayatimdaki en basarili kopya deneyimim annem sayesinde gecti :D
sozluye cikmadan konuyu cekip hazirlik odasina gidince konudan hic bisey cikaramadigimi anlayinca sakladigim telefonumla kagidin fotosunu cekip anneme yollamistim.. oda sagolsun guzelce anlatmisti mesaj yoluyla :D Aile ici teskilat

Ben de kagittan çekmeye çalışırken öğretmen benim sıraya dogru gelmeye baslamisti kağıdı yere atmıştım. Hoca da arkama geçip yere eğilmişti sanki bir sey aliyor gibi. Cok şükür kagidin üstüne basmisim ayagimla bir sey goremedi :I

Seni cok iyi anliyorum cunku bende yakalanmistim Boyle seylerde dikkatli olmak lazim surekli hocayi kontrol etmek lazim Sana bakiyomu bakmiyomu diye biraz beceri isi kopya çekmek

Son düzenleme:

anladigima gore okula gidipte kopya cekmeyen kimse yokmus, sizi yaramaz talebeler sizi.:lnKkv::bfd87be93d40d7f8bae

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri