ALavignE
Kayıtlı Üye
Köpek balığı kolunu kaptı,kuyruğunu kaptırdı.
Hint Okyanusu'nda köpek balığı saldırısına uğrayan sörfçü mucize bir şekilde kurtuldu...
Sörfçü Paul Buckley sahile doğru kürek çekerken inanılmaz derece güçlü bir şeyin bacağına doğru saldırdığını hisetti.
Bir köpek balığı saldırısı ile karşı karşıya olduğunu anlayan Buckley, denizin dibine doğru çekildiğini hiisseti.
Bacağındaki korkunç acıya rağmen bu şekilde ölmemesi gerektiğini düşünen 37 yaşındaki sörfçü can havliyle koca balığın kuyruğunu yakaladı. Balık kuyruğuna ulaşamadığı için bir süre sonra sörfçüyü bırakmak zorunda kaldı...
Acilen hastaneye yetiştirilen Buckley'in balığın ısırığıyla kopma noktasına gelen bacağın 150 dikiş atıldı...
Köpek balığı saldırısının dehşet bir duygu olduğunu söyleyen Buckley dehşet veren anları şöyle anlattı: "Balıkla hiç göz göze gelmedim bana sırtı dönüktü çok korkuyordum ancak başka şansım yoktu, kuyruğunu tutunca ağzı bana yetişemedi ve bir süre sonra beni bıraktı" Sörfçüye saldıran köpek balığının boyu 6 metre kadar olan dünyanın en öldürücü köpek balığı türü olduğu anlaşıldı...
Arkadaşlar bir şey daha eklemek istiyorum..Bizim burdada Arkadaşıma rastladı ama büyük değildi.Arkadaşım köpek balığın burnuna vurarak kurtulmayı başarmış.