Konyaspor'dan taraftara..

ParadokS

Kayıtlı Üye
KONYASPOR’DA Pazar günü iç sahada oynanacak kritik Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları sürerken, yeşil-beyazlılarda en çok taraftar desteği bekleniyor. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, zorlu bir döneme girdiklerini belirterek, kalan tüm maçlarının çok önemli olduğunu vurguladı. Karşıyaka galibiyetinin önemine değinerek açıklamasına başlayan Dağlı, “Rakibimizi mağlup ederek aradaki puan farkının kapanmasını engelledik ve play-off için rahatladık. Artık ilk 2 için ısrarcı olacağız” dedi.

LİGDE sona yaklaştıklarını belirten Hasan Dağlı, “Biz her maçımızı kendi içinde değerlendiriyor ve ona göre planlamamızı yapıyoruz. Bu hafta karşılaşacağımız Ç. Rize maçı da son derece kritik bir karşılaşma. Bu maçta 20 bin Konyaspor’luya ihtiyacımız var. Ben son haftalardaki çıkıştan sonra taraftarımızın takımını yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyorum. Onların vereceği destekle de zor olanı kolaya çevireceğiz. Takımda son durum gayet iyi. Her hangi bir eksiğimiz yok. Pazar günü tüm taraftarımızı stada bekliyoruz” şeklinde konuştu.

SEZON öncesinde Adanaspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve o günden beri yeşil-beyazlı formadan uzak kalan Ertuğrul için de açıklamalarda bulunan Dağlı, “Ertuğrul’un kalitesi tartışılmaz. Böyle sıkıntılı bir sezon da Ertuğrul gibi yıldız bir futbolcudan 25 hafta yararlanamamak çok acı. Talihsiz sakatlığın ardından takımla çalışmalara başlayan futbolcumuzun maç eksiği dışında sorunu kalmadı. Fiziksel olarak hazır hale gelen Ertuğrul’un birkaç hafta içinde takıma gireceğini düşünüyorum. Final haftalarında Ertuğrul da eski gücüyle sahada yer alarak takıma olumlu katkısı olacaktır” ifadelerine yer verdi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri