Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ??? :77:
Halitkarabela Kayıtlı Üye 16 Kas 2011 #2 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? benim seçeneğim yok hıhı
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 16 Kas 2011 #3 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? Yani :2:
buğlem Bayan Üye 16 Kas 2011 #4 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? hepsini biarada kullnıyorum
sir.altan Kayıtlı Üye 16 Kas 2011 #5 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? ben hep $ey-$eyi iste o $ey kelimelerini cokca kullanirim.
---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? ben hep $ey-$eyi iste o $ey kelimelerini cokca kullanirim.
dawn0 bLoOdy Bayan Üye 16 Kas 2011 #6 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? bana bak < bunu çok kullanıyorum.
BynMia Bayan Üye 16 Kas 2011 #8 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? Tamam o zaman =/
Denizedogru Bayan Üye 17 Kas 2011 #10 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? şşşşt,pşşşt,hşşşt,baksana,kusura bakma da,susmuyorum,bana ne,iyi tamam,heey...xD
---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? şşşşt,pşşşt,hşşşt,baksana,kusura bakma da,susmuyorum,bana ne,iyi tamam,heey...xD
K kalennder Kayıtlı Üye 17 Kas 2011 #12 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? BUna hiç dikkat etmedim başkalarına sormak lazım..
---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? BUna hiç dikkat etmedim başkalarına sormak lazım..
yesil83 Bayan Üye 17 Kas 2011 #13 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? bilmiyorum ki. fazla konusmak istemedigimde gecistirmek istedigimde : eeee? karsimdakine kizmis ve kirilmissam : HII HII HI HI sinirli oldugumda: tas atarim yorumuna katildigimda: yani, yani... ve vardir baska kullandikalrimda ama hatirlamiyorum.
---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? bilmiyorum ki. fazla konusmak istemedigimde gecistirmek istedigimde : eeee? karsimdakine kizmis ve kirilmissam : HII HII HI HI sinirli oldugumda: tas atarim yorumuna katildigimda: yani, yani... ve vardir baska kullandikalrimda ama hatirlamiyorum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 18 Kas 2011 #14 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? arkadas arasında ya derim iş yerınde telde evet hayır hıhı degıdımde oluyor ne bılım :S
---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? arkadas arasında ya derim iş yerınde telde evet hayır hıhı degıdımde oluyor ne bılım :S
X xcdx Bayan Üye 18 Kas 2011 #15 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? karşılık olarak verilmeyecek bir cevap ta olsa genelde 'iyiii' derim
---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? karşılık olarak verilmeyecek bir cevap ta olsa genelde 'iyiii' derim
Aracely Eluveitie Bayan Üye 9 Ara 2011 #19 ---> Konuşurken en çok hangi kelimeyi kullanırsın ? Şey derim hep xD