Konuşmak Yarım Cümlelere Esir Etmekti Herşeyi..

AySe^^

Bayan Üye
Bir sigara ardından bir tane daha... ve bir tane daha. Ağrıyan bir şarkı anlaşılmayan bir aşkı tükürüyordu. Vefa, sahipsiz bir ıslık gibi kanıyordu. Irzına geçilmişti tuvaldeki tüm renklerin. Masumiyetini yitirmiş bir beyaz feci ağlıyordu. Çok uzaktaydım. Bir deli nöbetiyle cinnet ertesiydim. Bileklerime ağır geliyordu şiirin ve haklılığın kanı. Konuşmak yarım cümlelere esir etmekti herşeyi. susmak daha da felaketti!!
Git dedi içimizdeki tüm duraklar. Nice kişileri uğurlamış nicelerinin arkasından bakakalmış, nicelerini yok saymış duraklar git dedi... yanlışmıydı, yanılışmıydı bilemedik.

Çok ötelere gitmişken gördüm bir labirentin içinde. Dizlerinde o bildik kiraz eziği yaralar. Avuçlarımı sıkıp herkesten gizlediğim yakamoz kesiklerini açtım. Bak!! dedim.- Bunlar HİCAZ!
şaşkınlıkla büyüdü gözlerin. Bileklerimden sızan gümüş kanı görünce. Avuçlarını açtın uzattın ellerini. Gümüşten kan sızıyordu eski bir yaradan. Kırılgan,ince, sitemli çok gücenik...
Nasıl olur dedin.. Kasıt olmadan suç aranırmı?? Kırgın bir menekşeyi yakamda taşıyışım.. Ve inadına susuşlarımda garipseniyor özlemlerim. HİÇDE VAR OLMAYANLAR GİTMEKLE SUÇLUYOR! demelimiyim delimiyim? dedim. Sustuk. Susmak yarım cümlelere esir etmekti herşeyi susmak felaketti.Git dedi içimizdeki tüm duraklar... Git!!

Alıntı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri