Konumuz Mikrodalga:)

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
1. Soğanın sadece baş ve uç kısmını temizledikten sonra 30 sn mikrodalgaya atarsanız gözleriniz yaşarmadan doğrayabilirsiniz.
2. Posta pulunu hasar vermeden çıkarmak için mektuptaki pulun üzerine 1-2 damla su damlatın ve 20 sn mikrodalgaya atın.

3. Mikrodalganın içi kirlendiğinde bir kasenin içerisine su doldurun ve birkaç damla sirke damlatın. 5 dakika mikrodalgaya attığınızda kirlerin kolayca temizlendiğini göreceksiniz.

4. Şekerlenmiş balı mikrodalgada yarı güçte 2 dakika ısıtın. Eski haline geri dönecektir

5. Limonları 10-20 saniye yüksek güçte mikrodalgaya atarsanız daha sulu ve sıkması kolay hale gelir.

6. Sarımsağı 15 saniye mikrodalgaya koyarsanız kabukları kolayca soyulur.

7. Kurumuş ekmekleri ıslak havluya sarıp 10-15 saniye mikrodalgaya atarsanız yumuşayacaktır.

---> Konumuz Mikrodalga:)

Soğanın sadece baş ve uç kısmını temizledikten sonra 30 sn mikrodalgaya atarsanız gözleriniz yaşarmadan doğrayabilirsiniz.

bunun yerine ağıza bir miktar su alıp soğanı doğrayana kadar ağızda tutmayı tercih ediyorum :R

Mikrodalganın içi kirlendiğinde bir kasenin içerisine su doldurun ve birkaç damla sirke damlatın. 5 dakika mikrodalgaya attığınızda kirlerin kolayca temizlendiğini göreceksiniz.

bunu öğrendiğim süper oldu.

7. Kurumuş ekmekleri ıslak havluya sarıp 10-15 saniye mikrodalgaya atarsanız yumuşayacaktır.

vayy.. ben genelde köftelik olarak kırıntı haline getiriyordum. ama bu da iyi tasarruflu :R

ekmeğin küflenip çöp olmasından daha iyidir.

Teşekkürler + rep vercem bir ara :p

bunların bile bazılarını ben biliyourm sen nasıl bilmiyorsun [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] :D xD

bunların bile bazılarını ben biliyourm sen nasıl bilmiyorsun [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] :D xD

Bayanız Diye Her Şeyi Bilmek Zorunda Mıyız ?

Belki Unutmuşumdur. Hatırlamışımdır.

Belki Konun Boş Olmasın Diye Yorum Yapmışızdır.

Alla Alla .. :D

Yaptığım Yemeklere Gömerim Seni :D

geçen pide için iç hazırlıyodum..
o soğan var ya o soğan mahvetti beni.. pideci dayı ne içtin diyodu en son :eek:

geçen pide için iç hazırlıyodum..
o soğan var ya o soğan mahvetti beni.. pideci dayı ne içtin diyodu en son :eek:

artık boyle denersin abi :)

yok bea. şaka yapıyorum :tease:

yalan yok pek mutfaga girmezdim baba evinde.

ama şimdi giriyoruz. o yüzden bilmediğimiz daha çok şey var.

zamanla pişicez :R
biliyorum abla takılıyorum ama iyisindir mutfakta ondan emimin:)
Bi ara da mikrodalga fırına üzüm koymayı deneyin xD

hee sonra üzümleri patlat bize degil :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri