Konulara Verilen Değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mastor

Kayıtlı Üye
Hafızam beni yanıltmıyor ise, bir arkadaş zamanında çıkıp ;

" Konular, teşekkür dahi almıyor. Buton konulsun. " İsteğini dile getirmişti.

Bir arkadaşımız, ya da yöneticide olabilir hatırlamıyorum ;

" Zaten konular yeteri ilgiyi görmüyor, bir de buton koyar isek kimse okumaz yorum yapmaz, teşekkür eder ve çıkar . " cevabını vermiş idi.

Fakat ;

Görünen o ki, bir çok emek verilerek açılmış konular, güzel bilgiler, bırakın +Rep veya yorum almayı, teşekküre dahi layık görülmüyor.

Üşeniyor arkadaşlar heralde.

Öte ki taraftan diğer alıntı yapılıp dandik bir resim ile açılmış bir konu ( Benim de vardır bu tarz konularım ) bir anda zirve yapabiliyor, +Repler veriliyor.

Özenli açılan konuların, emek harcanmış konuların ve kişilerin bura da, hakkının yendiğini düşünmekteyim.

Forumda çoğu konu yeterince irdelenmiyor, buna günde 500 konu açılmasıda katkı sağlıyor olabilir.

Bakıyorsunuz, 350 görüntülenme 0 yorum. Yazık oluyor.

Şöyle yapılabilir mi ;

Teşekkür buton'u konur, ancak teşekkür edene bir katkısı olmaz. Teşekkür edilene bir katkısı olur.

Bu durumda ' Teşekkür eden kişiler ' ne post kasmış olacaklardır ne de başka birşey.

Sadece bizim profillerimizde ; ' Aldığı teşekkür sayısı ; ' olacak artı olarak.

Teşekkür edenin değil edilenin yararına olacak bu formül.

Bazı konularda oluyor ki, konuyu beğeniyorsun ancak yorum yapamıyorsun yalnız ' teşekkürler ' de yazmıyorsun.

O buton olursa, butona basar, çıkarsın.

Yorum yapacak olanda yine basar + olarak yorumunda yapar, isterse +Repinide verir.

Bilmem, mantıklı mı ?

Amaç tamamen emeklerin bir nebzede olsa hakkının verilmesi adına.

---> Konulara Verilen Değer

Ne de olsa ülkemizde hala demokrasi mevcut.

Bu konu için küçük bir refarandum tarzında bir olay olursa herkes fikrini olumlu olumsuz paylaşır ise daha güzel kararlar alınabilir.

Merhaba, dediğiniz gibi zaten ilgisizlik var. bu olay oldugu zaman az olsa yapılan yorumlar tamamen yok olacaktır.

yinede siz goruslerınızı bıldırın.

referandum kısmınız biz yönetim odasında yapar sonuclandırırız.

bana kalirsa, gunde konu acma sayisi sinirlandirilsin. Yani bir kisi (ayni kisi) gunde atiyorum 5-6 konudan fazla konu acamasin. Acamasin ki, acilan konulara yorum yapilsin.

Bende acilan konularin bos kalmasina razi degilim. O yuzden yeni konu acmaktansa acilan konulara yorum yapmayi genelde tercih ediyorum...

hayirlisi olsun...

Konuların yorumlarla ilgilisini arttırmak ısteyen arkadaslara tavsıyem ; Yorum alacak konu ve yoruma açık konular tercih etsinler. Açılan konuya sizlerde kişisel goruslerınızı bildirerek okuyana görüş bildirmesini sağlar veya cevap hakkı vermiş olursunuz.

Örneğin ; Bir resım için "yorumlarınız" kelimesi bile konuya yorum getirecektir...

Son düzenleme:

Faydalı konulara yorumsuzluktan şikayetci olan insanların başında ben geliyorumdur muhtemelen) ama bu durumda bişey yapamıyorum kendi adıma...cünkü birçok arkadaş bu tür siteleri sadece geyik+eglence amacı için kullandıgından, aslında çokda önemi olmayan konuların yorum açısından zirve yapması dogal gibi...teşekkür butonu için bi fikrim yok yani olsada olmasada fark etmez ama ben kullanmam sanırım...yorum yapmayı sevenlerdenim..ama kullanan arkadaşlar olacaktır...fikirsizim yani)

Konu aç, altına yorumunu yap. Ki, " diğer kişilerde görüp yorumlasın, katılsın ya da fikir ayrılığını yöneltsin konu da değerini bulsun " diyorsunuz.

O da güzel bir yöntem, ancak açılan konuların çoğu zaten yorum alması gerek konular.

Kimse yorum yapmıyor sorun da ora da başlıyor.

Bilemiyorum, ben fikir sundum.

Üyelerinde idelerini göz önüne alarak bir karar vermek, siz yöneticlerin işi.

Ancak, bir yenilik / değişiklik yapılırsa güzel olur.

" Gazeteler,Haberler ' başlığınız hayırlı olsun.

O bile çok güzel bir gelişme, bu siteye girenler sitenin sadece geyik sitesi olmadığına dair bir kanı getirir o başlığı görür ise.

Bu tarz özenli işler ilgi çeker.

Aslında olay şu ;

Bizim için önemli olan, mesaj sayımız 3 milyon olsun / konu sayımız 1 milyon olsun. İçerik ve yorum önemli değil.

Mi ? Yoksa ;

Konular irdelensin, herkes yorumlara katılsın, diğer sitelerden farklı ve kaliteli olalım.

Mı ? .

Forum güzel, bazı olaylar üzerinde durulur ise, daha ilgi çekici ve daha farklı bir forum olduğu göze çarpar.

Güzel fikir sonuçta hitler arttıkça forumda google de ilk sıralarda görülebilir .
Ben Her Konuya Copy Paste :R yapmayı çok düşündüm
Güzel Paylaşım İçin Teşekkürler gibi :R ama uyarı alabileceğimi düşünerek bunu forum konularına yapmadım :D çünkü bunu yaparsam çok eski konular hortlayabilir :R

Teşekkürler Hatırlatma İçin Mastor.

Yorum olmadıktan sonra forum, forum olmaktan çıkar...
Düşünceler aktarılmazsa bir faydası olmaz kimseye...
Teşekkür butonu daha da kötü olur bence.
Tavan yapılan konular sadece forum oyunları...
Çoğu da çok saçma oyunlar kimse kusura bakmasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri