Hafızam beni yanıltmıyor ise, bir arkadaş zamanında çıkıp ;
" Konular, teşekkür dahi almıyor. Buton konulsun. " İsteğini dile getirmişti.
Bir arkadaşımız, ya da yöneticide olabilir hatırlamıyorum ;
" Zaten konular yeteri ilgiyi görmüyor, bir de buton koyar isek kimse okumaz yorum yapmaz, teşekkür eder ve çıkar . " cevabını vermiş idi.
Fakat ;
Görünen o ki, bir çok emek verilerek açılmış konular, güzel bilgiler, bırakın +Rep veya yorum almayı, teşekküre dahi layık görülmüyor.
Üşeniyor arkadaşlar heralde.
Öte ki taraftan diğer alıntı yapılıp dandik bir resim ile açılmış bir konu ( Benim de vardır bu tarz konularım ) bir anda zirve yapabiliyor, +Repler veriliyor.
Özenli açılan konuların, emek harcanmış konuların ve kişilerin bura da, hakkının yendiğini düşünmekteyim.
Forumda çoğu konu yeterince irdelenmiyor, buna günde 500 konu açılmasıda katkı sağlıyor olabilir.
Bakıyorsunuz, 350 görüntülenme 0 yorum. Yazık oluyor.
Şöyle yapılabilir mi ;
Teşekkür buton'u konur, ancak teşekkür edene bir katkısı olmaz. Teşekkür edilene bir katkısı olur.
Bu durumda ' Teşekkür eden kişiler ' ne post kasmış olacaklardır ne de başka birşey.
Sadece bizim profillerimizde ; ' Aldığı teşekkür sayısı ; ' olacak artı olarak.
Teşekkür edenin değil edilenin yararına olacak bu formül.
Bazı konularda oluyor ki, konuyu beğeniyorsun ancak yorum yapamıyorsun yalnız ' teşekkürler ' de yazmıyorsun.
O buton olursa, butona basar, çıkarsın.
Yorum yapacak olanda yine basar + olarak yorumunda yapar, isterse +Repinide verir.
Bilmem, mantıklı mı ?
Amaç tamamen emeklerin bir nebzede olsa hakkının verilmesi adına.
" Konular, teşekkür dahi almıyor. Buton konulsun. " İsteğini dile getirmişti.
Bir arkadaşımız, ya da yöneticide olabilir hatırlamıyorum ;
" Zaten konular yeteri ilgiyi görmüyor, bir de buton koyar isek kimse okumaz yorum yapmaz, teşekkür eder ve çıkar . " cevabını vermiş idi.
Fakat ;
Görünen o ki, bir çok emek verilerek açılmış konular, güzel bilgiler, bırakın +Rep veya yorum almayı, teşekküre dahi layık görülmüyor.
Üşeniyor arkadaşlar heralde.
Öte ki taraftan diğer alıntı yapılıp dandik bir resim ile açılmış bir konu ( Benim de vardır bu tarz konularım ) bir anda zirve yapabiliyor, +Repler veriliyor.
Özenli açılan konuların, emek harcanmış konuların ve kişilerin bura da, hakkının yendiğini düşünmekteyim.
Forumda çoğu konu yeterince irdelenmiyor, buna günde 500 konu açılmasıda katkı sağlıyor olabilir.
Bakıyorsunuz, 350 görüntülenme 0 yorum. Yazık oluyor.
Şöyle yapılabilir mi ;
Teşekkür buton'u konur, ancak teşekkür edene bir katkısı olmaz. Teşekkür edilene bir katkısı olur.
Bu durumda ' Teşekkür eden kişiler ' ne post kasmış olacaklardır ne de başka birşey.
Sadece bizim profillerimizde ; ' Aldığı teşekkür sayısı ; ' olacak artı olarak.
Teşekkür edenin değil edilenin yararına olacak bu formül.
Bazı konularda oluyor ki, konuyu beğeniyorsun ancak yorum yapamıyorsun yalnız ' teşekkürler ' de yazmıyorsun.
O buton olursa, butona basar, çıkarsın.
Yorum yapacak olanda yine basar + olarak yorumunda yapar, isterse +Repinide verir.
Bilmem, mantıklı mı ?
Amaç tamamen emeklerin bir nebzede olsa hakkının verilmesi adına.