Kontrol Paneli İle İlgili...

DuRock

Kayıtlı Üye
Sayın admin :) forumda yorum yazdığım zaman veya konu açtığım zaman, başka biri o yorumun arkasına yorum yazdığı zaman veya benim konuma yorum yazdığı zaman kontrol panelime gelmiyor normalde gelmesi lazım değilmi...Ya da benim mi ayarlama yapmam lazım Şimdiden teşekkürler...

---> Kontrol Paneli İle İlgili...

Birşey Yapmanıza Gerek Yoktur.

Otomatik Gelecektir.

Dediğinizi anlıyorum ama gelmiyor çok sık yorum yazılan konulara da giriyorum maelesef oraya yorum yazan oluyor benden sonra ama benim kontrol panelimde gözükmüyor...

Daha 24 Tane Mesajınız Var..

Mesajınız Yükseldikce Aktif Olacaktır.

Muhtemelen kaç olması lazım yani bir daha 24 tane attığım mesajı tek tek kontrol edemem ki?...Anlayışınız için şimdiden teşekkürler :)

O Konuda Net Bi Bilgim Yok.

Cünki 3 Senedir İlk Defa Siz 24 Tane Mesaj'ı Takip Edemediniz..

şöyle sölim sayın admin mesele takip meselesi degil ayrı ayrı her yazdıgım yere verilen cevapları daha kaç mesaja kadar kendim ayrı ayrı takip edicem bu sizcede mantıklımı....

şöyle sölim sayın admin mesele takip meselesi degil ayrı ayrı her yazdıgım yere verilen cevapları daha kaç mesaja kadar kendim ayrı ayrı takip edicem bu sizcede mantıklımı....

Arkadaşım.

Bende Sana Gelmicek Demiyorumki?

Benim Elimde Olan Birşey Değil.

Ben koymuyorumki Onu Oraya

Forum Otomatik Koyuyor Diyorum

Sen Hala Beni Anlamamakta İsrar Ediyorsun.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri