darkblue123
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar dün bşaımdan geçen bi olayı anlatacağım size. Dün annem dediki komşuya verdiğimiz tavukların birisini onların köpek yemiş bunu dediği anda okadar çok sinirlendimki ben ztn o bahçeye her gidişimde ufak köpek hep yakalamaya çalışıyodu piliçleri ama onlarında tavukları vardı onlarınki büyüktü bende sandımki ufak köpek yedi nede olsa av köpeği yavrusu bahçede kmse yokken gel kuçu kuçu diye yanıma çağırıp bi tekme attım ama şiddetli bişey değildi hafifçe o yuvarlandığı için canı yanmıştı o anda ne göriyim !!! sahibi karşımda duruyordu Lan dedi ilk önce bende bağırarak tavuğu yemiş ! dedim o da sakince yesin dedi onun küçük kızıda ağlayarak o yemedi annesi yedi diye ağlarken korkudan kaçmıştım ama beni cani olarak görmeyin arkadaşlar ben hafifçe vurdum o kaçmak isterken yuvarlandı ve canını yaktı ama suçu annesiin işlediğini öğrenince içimde bi korku bi his beni rahatsız ediyordu saki o adam gelip beni yakalıcakmış gibime geliyo artık onnla hiç konşmucm evlerine gitmiycem ama o 4 pilici haram edesim geliyo arkadaşlar...