komik Sms SözLeri 8

ßLaCK.AnqeL

Bayan Üye
BİR KADIN MUTFAĞA GİRİNCE NEDEN Hİç BİR ŞEY DüŞüNMEZ? çüNKü TEFAL HER ŞEYİ DüŞüNüR...
Bir kadın oğlunu aklı başında biri yapabilmek için yirmi yıl uğraşır. Bir başka kadın gelir yirmi dakikada aklini başından alır.
BİR TAVŞAN FIRINA GİTMİŞ BANA 399 TANE EKMEK VERİRMİSİNİZ DEMİŞ FIRINCI DüZ 400 YAPAYIM MI DİYE SORMUŞ. TAVŞAN YOK ABİ KİM O KADARI YİYECEK DEMİŞ.
Bir uçurumun kenarından düşsem ve tek dalım sen olsan düşmemek için seni kökünden sökerim...
Bir zencinin koluna düşen karınca ne der? -Eyvah!! Yine karakola düştüm! :
Birbirlerini aldatan karı koca için: bunların evliliği pikaba benzer erkek ara sıra plakları değiştirir kadınsa iğneyi.
Birini sevdim hapishanelik oldu birini sevdim tımarhanelik oldu birini sevdim mezarlık oldu kafamı bozma seni de severim.
Birlikten kuyruk doğar .
BİZ RAKIYI SUSUZ İçERKEN, MEZE DİYE KAFAYI YEDİK ARKADAŞ.
BİZİ çEKEMEDİLER çüNKü HALAT KOPTU;
Bu mesajlar özel frekanslarla yollandı ve yan etkileri vardır zekilerde felç,normallerde körlük yapar hıyarlarda kalıcı bir etkisi yoktur anlık bir gülümseme olur.
Bülbülü altın kafese koymuşlar, Kaç ayar demiş.
Buralarda, balık ekmek 750.000 liraymış... 750 bin borç varda balık ekelim.
çekinme bir öpücük ver karbon kokan sevgilim her molekülün benim, Acele et çabuk gel oksitlendi yüreğim.
çekyat a niye çekyat denir? - çünkü yit otur diyemeyiz :-o
Cesareti fedakarlığı ve sadakati bilmeyen aşık olmaya kalkmasın ağabeyler...
Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean. :))
Deli gibi sevdim manyak gibi evlendim.
Delisin Deli Tıpkı Neron Gibi O Roma yi Yaktı Sende Beni.
Denizanası kızını nasıl çağırır? Denizanası:"Deniz kızım gel".
Şırıl sıklar aşık OLMAK için Denize GİRMELİ :)))
Size benden soğuk bir nasihat SIK SIK AMELİYAT OLUN İçİNİZ ACILIR :
Soru: Bir adam sevgilisini buz dolabına saklamış neden? Yanıt: İlişkileri bozulmasın diye..
Soru:inekler neden sigara içmezler? cevap:sağlığa zararlı olduğu için.
Söz gümüşse sözlüğü olan köşeyi döner.
Spiker: -Top ağlarda ve gol... Kaleci:-Top ağlarda ,ben ağlamaz mıyım?​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri