ßLaCK.AnqeL
Bayan Üye
Eskiden toz pembe hayallerim vardi ;simdi pembesi gitti tozu kaldi
Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim herseye ayri bir güzellik insanlara mantik,akil ve zeka verirken bu mesaja bakan bu kulunu niye unuttun
Ey yükselen yeni nesil... in ulan asagi
Gecen gün düşündümdü, evet dedim ben seviyorum umarım sende seviyorsundur. öyle ya kim sevmez ki dondurmayı ben bayılıyorum ya sen.
Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim
Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.
Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim...
Hayatta hiç bir seyi tamamlayamadim ama bu se...
Herkes saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu. O bir radiKEL
Iki adam muhabbet yapiyormus. Ne muhabbeti demisler, geyik muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler, Ren geyigi demisler. Ne reni demisler, el fRENi demisler. Ne eli demisler, hanimeli demisler. Ne hanimi demisler, ev hanimi demisler. Ne evi demisler, dag evi demisler. Ne dagi demisler, Agri Dagi demisler. Ne agrisi demisler, bas agrisi demisler. Ne basi demisler, kusbasi demisler. Ne kusu demisler, muhabbet kusu demisler. Ne muhabbeti demisler GEYIK muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler...
Iki tür insan vardir: "Iki tür insan vardir." diyenler ve demeyenler.
Ilahi Azrail sen adami öldürürsün
Insanlar AY'a benzer... Kimseye göstermedikleri karanlik bir yüzleri muhakkak vardir...
Insanlar üçe ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler
Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış
Kadin hakki diye birsey olmaz. Hakki erkek ismi...
Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan
Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim
Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim herseye ayri bir güzellik insanlara mantik,akil ve zeka verirken bu mesaja bakan bu kulunu niye unuttun
Ey yükselen yeni nesil... in ulan asagi
Gecen gün düşündümdü, evet dedim ben seviyorum umarım sende seviyorsundur. öyle ya kim sevmez ki dondurmayı ben bayılıyorum ya sen.
Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim
Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.
Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim...
Hayatta hiç bir seyi tamamlayamadim ama bu se...
Herkes saçiyla oynarken, o favorisiyle oynuyordu. O bir radiKEL
Iki adam muhabbet yapiyormus. Ne muhabbeti demisler, geyik muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler, Ren geyigi demisler. Ne reni demisler, el fRENi demisler. Ne eli demisler, hanimeli demisler. Ne hanimi demisler, ev hanimi demisler. Ne evi demisler, dag evi demisler. Ne dagi demisler, Agri Dagi demisler. Ne agrisi demisler, bas agrisi demisler. Ne basi demisler, kusbasi demisler. Ne kusu demisler, muhabbet kusu demisler. Ne muhabbeti demisler GEYIK muhabbeti demisler. Ne geyigi demisler...
Iki tür insan vardir: "Iki tür insan vardir." diyenler ve demeyenler.
Ilahi Azrail sen adami öldürürsün
Insanlar AY'a benzer... Kimseye göstermedikleri karanlik bir yüzleri muhakkak vardir...
Insanlar üçe ayrilir: Saymasini bilenler, Saymasini bilmeyenler
Kabadayılığa yer yok demişler, kabadayı ayakta kalmış
Kadin hakki diye birsey olmaz. Hakki erkek ismi...
Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan
Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim