Komik Sms SözLeri 11

ßLaCK.AnqeL

Bayan Üye
GEçEN GüN SİNEMAYA GİTTİN ON BEŞ DAKİKA ARA DEDİLER HALA ARIYORUM.
Gel kalbimde yaşa kira istemem.
Geyik yapalım mı? - "Ama boynuzlarını ben tutmam..
Gözlerim Yaşlı, İçimde Bir Sizi, Yarim Benden Ayrı, Kapım Kapalı Anahtarı Saklı, Biri Yarimde Diğeri Paspasın Altında Saklı.
GüCüM KUVVETİM YERİNDE, BUZU SIKSAM SUYUNU çIKARIRIM..!
Gülü seven dikenine katlanır,kaktüs sevenin vay haline.
Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır? Hakan Taşıyan!
Hani bir rüzgar eserde dalgaları kumsala vurur ya hani masmavi gökyüzünde bembeyaz kanatlarıyla ucan martılar var ya...işte o martılar kafana konsun
Hani derler ya aşkın gözü kör diye, doğruymuş geçen bana çarptı ve özür bile dilemedi.
Hani o baharda açan güller var ya renk renk çeşit çeşit,yaprakları ile mutluluğu anlatan rengi ile aşkı anlatan güller var ya,işte o güllerin dalları hep yeşil kalsın.
Hasret kaldım gözlerine artık çıkar suyu lensleri.
Hastayım diye tahlil için kanımı aldılar. Yedi laboratuarda sekiz mikroskop değiştirdi. Dokuz doktor kafa kafaya verip içimde seni buldular...!!
Hatırlıyor musun...? küçükken seninle tirene binmiştik, sen camdan başını çıkarmıştım ve görenler bizi ikiz sanmıştı !!!
Hayallerimin suya düşeceğini bilseydim onlara hayat sigortası yaptırır, paraları yerdim.
Hayat bir muz kabuğuna benzer. Bastın mı ayağın değil 'Hayatın kayar'.
Hayat içip içip kendinden geçmek; Sonrada "la ne ettim!!!" demektir.
Hayatta iki şeyin peşinden koşulmaz; biri kızlar, diğeri belediye otobüsü. Biri gider, biri gelir.
Her Aşk Bitki İsimleriyle Başlar,Hayvan İsimleriyle Biter.
Her şeyi bilen ördeklere ne denir? BİLENDAKS.
Hesap ettim tam seksen yaşında emekli oluyorum.Herhalde emekli aylığımı Toprak bank’tan çekerim.
Hey ağabey, saatin çalışıyor mu?evet, neden? iyi o zaman söyle benimkine de bir iş bulsun :
Hey Moruk, dün aksam otobüs durağında ne bekliyordun? - Tren...
Hİç BİR ŞEYDE GöZüM YöK (KöR YAKUP)...
Hızlı Yaşa Genç öl,Cesedin Yakışıklı Olsun.
Hoca seni Meclis'te görmüşler, "Ben böyle düzen görmedim!" diye bağırırken...​

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri