komık iletiler

Gökbörü

Kayıtlı Üye
-8.45'teki derslerimin hep uykuyla çakışması ne kadar kötü bir durum.

-microsoft'un yıllarca geliştirmeye çalıştığı internet explorer'ı sadece firefox'u indirmek için kullanmak çok acı lan

-" masaüstü duvar kâğıdımı bülent ersoyun resmi yaptım artık misafir gelen çocuklar 30 m den fazla yaklaşamıyolar. mesudum "

-karınca duası: bugün inşallah kimse üstüme basmaz. amin

-eli kaşınır para gelecek, ayağı kaşınır yola gideceğim,kulağı kaşınır biri beni anıyor.git yıkan arkadaş,kirlenmişsin işte.

-''geçen patronun misafirine kahve götürürken yanlışlıkla adamın üstüne döktüm sonra adam bağırarak kalktı bende kusura bakmayın biz türk milleti herşeyi öğrendik şu uşaklığı öğrenemedik dedim sonra istiklal marşını ve gençliğe hitabeyi okuduk ve dağıldık.''

-üşeniyorum, öyleyse yarın.

-hayatım boyunca hep mutlu oldum.param var pulum var.beni deliler gibi seven sevgil...kestiiiik.

-"kimseden değişmesini beklemeyin. ne de olsa "kütük" tersten okununca da "kütük" tür."

-şubat 13 çeksin geri kalan günler mart'a eklensin; bizim sevgilimiz yok bari kediler bayram etsin.

-'intihar edersem, benim yüzümden sevdiklerim üzülecek, bu yüzden ilk önce onları öldürmeliyim.' cinnet geçirmeden on dakika önce.

-"dün gece hiç tanımadığım bir fenerliye sırf sevinsin diye usulca sokulup 2-2 dedim."

anayasanıın 132. maddesinin 32. fıkrasını okudum bi güldüm bi güldüm yeni giydiğim çoraplarla banyoda ıslak yere bastığım an kaçıp gidesim geliyor buralardan. çok uzaklara. o derece dertleniyorum!

müslüman,okeye 4.arıyacağına namaza 2.arayıp cemaat olsa bugün böyle olmazdık !

korkarım bir gün kapı çalacak ve hiç tanımadığım bir adam 27 ortak arkadasımız var diyip içeri dalacak.

geçen sene 2.5 dakika kutladık,bu sene 2 aya çıkardık.hesaplamalarıma göre 2016-2017 sezonunda baya bildiğin şampiyon olacağız - bir fenerli

savcılıktan gol haberi mi var?

babama babalar günü hediyesi olarak triger kayışı aldım.. "bu ne lan?" dedi.. "toyota gibi adamsın!" dedim.. kayışla dövdü...

"facebook'un önerdiği ortak arkadaşlarım olan kişileri bana kendi arkadaşlarım önerseydi çoktan evli mutlu ve çocukluydum..."

Odamdaki sivrisineği köşeye sıkıştırdım;seni öldürüp terliğimin altı kan olsun istemiyorum,dedim. "vızzz" dedi.

Rating rekorları kıran dizi "behzat ç" den sonra şimdi de "fenevbah ç."...bir rüşvet,şike ve dolandırcılık hikayesi... xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri