komik bir şiir:)

BeBeTo-10

Bayan Üye
# O gözlerin var ya! Benim olacaksın delikanlıca.
# Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta...
# Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım
# Önünü görmeden sollama, evine acı haber yollama...
# Sollama beni, sollarım seni! Hadi, hayırlı yolculuklar abi...
# Kuzu kurdun, yol Ford´un...
# Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun.
# Aşıksan vur saza... Şoförsen bas gaza!
# Sevene can feda, sevmeyene elveda!
# Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?
# Çilemse çekerim, kaderimse gülerim!
# Alırsın Ford, olursun Lord!

Atm Den Nasil Para Çekİlİr

ATM DEN NASIL PARA ÇEKİLİR

ERKEKLER İÇİN
1-Aracınızla bankamatiğe yaklaşın

2-Sol ön camı açın

3-Kartınızı yuvaya sokup şifrenizi girin

4-Çekmek istediğiniz tutarı seçin

5-Kartınızı paranızı fişinizi alın

6-Camı kapatın

7-Yolunuza devam edin

BAYANLAR İÇİN

1-Aracınızla bankamatiğe yaklaşın

2-geri vitese takıp cam ile makine aynı hizaya gelmesi için gereken miktarda geri gelin.

3-El frenini çekin camı açın

4-Çantanızı bulun kartınızı bulmak için ön koltuğa boca edin

5-Radyonuzu kapatın

6-Kartı makineye takmaya çalışın

7-Arabadan bariz miktarda uzak kalan makineye daha rahat ulaşabilmek için arabanın kapısını açın

8-Kartı yerleştirin

9-Doğru tarafından tekrar yerleştirin

10-Ic kapağında şifrenizin yazılı olduğu telefon defterini bulmak için çantanızı kurcalayın

11-Şifrenizi girin

12-İPTAL tuşuna basın ve doğru şifrenizi girin

13-Çekmek istediğiniz tutarı girin

14-Yan aynadan makyajınızı kontrol ediniz

15-paranızı fişinizi alın

16-Çantanızı tekrar koltuğa boşaltarak cüzdanınızı bulun ve paranızı içine koyun

17-Fişinizi fermuarlı bölüme koyun

18-Makyajınızı tekrar kontrol ediniz

19-1 metre ilerleyin

20-Bankamatiğe doğru geri geri gelin

21-Kartınızı alın

22-Çantanızı tekrar döküp kredi kartlığınızı bulun ve kartı uygun yere yerleştirin,

23-Arkanızda söylemekte olan erkek sürücüleri kızdırmak icin uygun el hareketini yapın

24-Motoru tekrar çalıştırın ve yola devam edin

25-5-6 kilometre ilerleyin

26-El frenini indirin

bayan üyelerimiz alınmasın yazı bir bütün olduğu için kesemedim.

torum ve replerinizi bekliyorum...................

Ünlülerden Süper Gaflar
***** olabilirim ama aptal asla.... ASENA

Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN

Mozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH

Allahı size emanet ediyorum.... TANSU ÇİLLER

Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR

İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... A TAKIMI

Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum..... CORC W BUSH

Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER

Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar....BEYAZ
23.Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram...Q KIZI REYHAN

Cinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY

Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatımızın önemli bir bölümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS

Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN

Cumhuriyet 1927 yılında ilan edildi ......Tuğba ÖZAY

Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN

Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz......ELİFNAĞME

beğenenler +Rep

Türk Olmanın 76 Faydası.
Bir Türk'ü diğer milletlerden ayıran özellikler nelerdir biliyor musunuz? İşte Türk olmanın 76 altın faydası okuduğunuzda kendinizi daha iyi tanıyacaksınız...

1.Kağit mendili kumaş mendil gibi günlerce buruşuk şekilde cebinde taşir.
2.Rüzgarli havalarda küller uçmasin diye küllüğe su koyar.
3.Serçe parmağını kulağına sokup iyice sallayarak karıştırır.
4.Ancak bir Türk gazete bulmacasını hep baskalarına sora sora çözebilme becerisini gösterip, kendisi çözdü diye mutlu olabilir.
5.Sakal traşı olduktan sonra kanayan yerlerine küçük kağıtlar yapıştırır..
6.Evdeki yaşlılar da kullanabilsin diye tv kumandasi, telefon gibi aletlerin üzerindeki tuşların Türkçesini tercüme edip yapıştırır. (on-aç ; off-kapa ; redial-tekrar ara ; volume-ses vb...)
7.Çayi soğumasın diye çay tabağının içine sıcak su koyarak soğumasını önler.
8.Soba borusu aktığında yoğurt kaplarını telle soba borusuna bağlar.
9.Nezle olunca tuvalet kağıdını uzun bir şerit yaparak kullanir.
10.Diş fırçasıyla dişini fırçalamayıp da saçını boyamak için kullanan birini görürseniz, o saçını seven bakımlı bir Türk'tür.
11.Konuşma yeteneği olan hayvanlara ilk olarak küfür etmesini ögretir.
12.Sahilde mayosunu kabinde giymek yerine arkadaşlarına havlu tutturarak giymeye çalışıp bir de arkadaşlarına "bakmayın lan" diye çıkışır.
13.Denize girip güneşlendikten sonra aşırı derecede yanan sırtına yoğurt sürerek iyileştirebilir.
14.Dolmuşta veya otobüste bozuk paraları avucunda toplayıp şıkır şıkır çevirip ses çıkartır.
15.Herhangi bir yere hesap öderken arkasına dönüp gizli gizli para sayar.
16.Denizde "suyun altında nefessiz ne kadar kalabiliyorum?" diye deneme yapıp boğulma tehlikesi geçirir.
17.Beton döktükten sonra bir sanat eserini bitirmişçesine beton kurumadan tarih ve imza eder.
18.Çorabının kirlenip kirlenmediğini burnuna götürerek kısa süreli koklayarak anlayan kişi temizliğine düşkün bir Türk'tür.
19.Simit yedikten sonra, masaya dökülen susamları parmağının ucunu ıslatarak toplayıp yutar.
20.Daha birinci telefon zili çaldığında telefonun başına dikilir ama açmak için ikinci kez çalmasını bekler.
21.Yeni yapılmış bir binanin yeni takılmış camına beyaz boyayla S harfi yazar.
22.Bir dükkana girip, onun bunun fiyatını sorduktan sonra "abi araba beş dakka dursun, ben hemen gelicem" deyip, 2 saat sonra gelir.
23.Okul yıllığında kendisi hakkinda; okulu kırıyordu, kopya uzmanıydı gibi yazıları arkadaşlarına gösterip bununla övünür.
24.Gazete bayiinin önünde durup da asılı olan gazeteleri ayak üstü okur.
25.Cebinden çıkardığı paraların içinde en eskisini özenle arayıp bulduktan sonra para üstü verir.
26.Günlük gazeteyi alıp evinin bir köşesinde biriktirir ve kuş kafesinin altına sermek için, kışın sobayı tutuşturmak için, bardak çanak sarmak için kullanir.
27.Trafikte ambulansın peşine takılarak sıkışıklıktan kurtulup, uyanıklık yaptığını zanneder.
28.Kağıt paraların üzerine not alır ve parayı harcadığı için notu kaybeder ve ya elden ele dolaşacağını bildiğinden komik yazılar yazar. (Paranın ön yüzüne tehlike anında arkayı çeviriniz yazıp anında çevirince de şimdi değil ***** tehlike anında yazanlardan bahsediyoruz.)
29.Gece aşırı nem ve sıcak olmasına rağmen, üzerini örtmese de yanına yorgan alıp yatar.
30.Çocuğu yanlıslıkla elini kestiği veya düştüğü için ağladiğinda elini kesti veya düştü diye çocuğunu döver.
31.Taksi tuttuğunda taksicinin yanına oturur. Eğer üç dört kişi taksi tutuyorsa, taksi parasını veren kişi ön koltuğa oturur.
32.Kredi kartının işlevsel kısmı zarar görmesin diye selobant yapıştırır.
33.Denize yüzmeye gidip de yüzdüğü yere afedersiniz işeyen birini göremeseniz bile ve sonra da pişkin pişkin "suyu ısıtıyorum oğlum fena mı?" veya "kocaman deniz ne olacak ki?" der.
34.Kaldırımda yürümeyip de cadde ortasında yürür ve yanından hızla geçen arabaya da "Çarpsaydın bari!" diye tepki gösterir.
35.Bir turiste adres tarif ederken bağıra bağıra Türkçe konuşur.
36.Beş genci yazın öğle sıcağında, beyaz renkli şahin marka bir otomobilin içinde, atletli olarak sokakları turladıklarını görürseniz bilin ki, onlar Türk'tür.
37.Alışveriş merkezlerindeki güvenlik kameralarında saç tarar.
38.Birini çağırmak için kapı zilini çalmak yerine evin camına taş atarak amacına ulaşmaya çalısır.
39.Kürdanla dişini karıştırıp önce çıkarıp bakar, sonra tekrar ağzına koyar.
40.Ütü fişi, teyp fişi veya televizyon fişi kablosunun bakır teli dışarı çıkmış ise çocukları elektrik çarpmasın diye bakır teli selobantla yapıştırır.
41.Yemeğini yedikten sonra tatlı yiyecekse, bulaşık çıkarmamak için çatalını veya kaşığını iyice yaladıktan sonra tatlısını yer.
42.Ailece televizyon izlenen bir evde kumanda babanın elindeyse ve o ne izlerse diğerleri de onu izlemek zorunda kalır.
43.Ceket giyecekse gözükmez diye gömleğini ütülemez, kazağının altına giyecekse sadece gömleğin yakasını ütüler.
44.Çantasının içinde yeni tanıştığı birisine bile çekinmeden göstermek üzere en güzel fotoğraflarını ve aile albümünü taşıyan birisini görürseniz hemen boynuna sarılmayın yoksa çantayı kafanıza yiyebilirsiniz, çünkü o kisi bir Türk kızıdır.
45.Bir Türk esnafı, müşterisinden aldığı parayı önce iki ucundan tutup iki defa gerginlestirir daha sonra da güneşe doğru tutup bakarak sahte olup olmadığını anlar.
46.Fayton, at arabası ve el tazgahına bisiklet kornası takma fikrinin patenti yüzde yüz bir Türk'e aittir.
47.Evin bir odasının ampülü patladığı zaman yenisini almayıp da fazla kullanmadığı bir odanin ampülünü onun yerine takar.
48.Evinde bulunan saksıların dibini kültablası olarak kullanır.
49.Dişlerini gazoz açacağı, fındık ve ceviz kıracağı olarak kullanır.
51.İşinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten baskası olamaz. (********in oğlu ne iş yapmış be kardeşim, helal olsun)
52.Aracın sinyal lâmbaları dururken kolunu çıkararak "dönüyorum" hareketi yapar.
53.Yemeğin etini en sona bırakır.
54.Trafik ışıkları kırmızıdan yeşile döndüğünde önündeki herkesi ***** sanarak kornaya basar.
55.Dingildeyen bir masanın ayağına kağıt sıkıştırma fikri bir Türk'ündür.
56.Dişlerinin arasından "viij viij" diye ses çıkarır.
57.Tv'de film seyrederken filmin oyuncularıyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.
58.Kulağını kalem ya da örgü şişiyle karıştırabilir.
59.Arabasına ****, köpek, horoz sesli korna taktırma fikrinin patenti bir Türk'e aittir.
60.Gazete kağıdını en iyi sekilde kullanir.(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi )
61.Ancak bir Türk kadını, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.
62.Plastik yoğurt kabını saksı yapar.
63.Arabasının arkasına yazı yazar .. (Rahmetli de sollardı, tek rakibim THY, kıroyum ama para bende)
64.Uçakta bulunan tanıdıklarına uçak havalandıktan sonra görmeyeceğini bildiği halde el sallar.
65.Çiğnediği sakızı daha sonra çiğnemek üzere kafasındaki tülbende yapıştıran bir Türk kadınından baskası değildir.
66.Tek abdestle beş vakit namaz kılmak için iki büklüm kıvranır.
67.Desenlerini çok beğenerek aldığı yeni bir mobilyanın üstünü başka bir örtü örterek kullanır..
68.Çayı, çay tabağına döküp içer.
69.Geçirdiği bir trafik kazasından sonra kanlar içinde çıkıp, çarpılmış arabasına üzülür.
70.Tüp kaçırıyor mu, kaçırmıyor mu diye kibrit yakıp kontrol eder.
71.Yemekte eti bıçakla değil, çatalın yanıyla kesmeye çalısır.
72.Kırmızı ışıkta durduğunuz için size ancak bir Türk bağırabilir.
73.Otoyolda, otomobilin gaz pedalına tuğla koyup, yorulmadan kullanma fikri bir Türk'ündür.
74.Cola'yı çalkalayıp fıskırtarak asitsiz içmeyi akıl edebilir.
75.Elektronik hesap makinesini, uzaktan kumandasını naylona sarmış, üzerine de ambalaj lastiği geçirmiş birini görürseniz Türk'tür o.
76.On yıllık bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarını çıkarmadan kullanma becerisini gösterir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kim var tuvalette ?”
Kim var tuvalette ?"

- Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?"
Ne *****sın ya bu evde iki kişiyiz.Sen dışarıda
olduğuna göre burada kim olabilir?
- Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey
- Tuvalette misin?
- Evet.Nasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler?
- Ne yapıyorsun orada ?
- Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya.
Üretime katkıda bulunuyorum.
- Tuvaletten ne zaman çıkarsın?
- Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var?
- Ya ne zaman çıkarsın?
- Trafiğe bağlı.
İş ve Umumi Yerler
- Tuvalet boş mu?
- Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum
- Tuvalet dolumu?
- Evet
- Kim var içeride ?
- Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım
okeye dördüncü bekliyorduk, gelsene
içeri
- Abi mesai saati bitti artık çıksan
- Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum
- Turhan abi kahveni tazeleyim mi ?
- Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be
- Girerken elinde gazete vardı.Bilirim gazete
okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim
he he he
- Git ulan işine
- Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette?
- Borsadaki durumu inceliyom *****,
kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı.
- Tıktık. Tuvalet dolu mu?
- Aradığınız tuvalet kapsamı alanı
dışında yada kapalı..

PADİŞAH VE VEZİR

Padişah ile Vezir tartışmaya başlamış. Padişah, vezire, "En büyük ve en güçlü benim. Sen benim emrimdesin" demiş.
Vezir, "Hayır ben büyüğüm. Ordunun başında ben savaşıyorum, sen sadece mühür basıyorsun" diye itiraz etmiş.
Tartışma uzayınca Padişah’la vezir, bir çobanın yanına gitmiş ve konuya direkt girmemek için çobana sormuşlar;
-Senin koyunun mu büyük ineğin mi ?
Çoban "İnek" demiş,
-Keçin mi büyük, ****ün mü ?
Çoban "****üm tabii ki" deyince, kilit soruyu yöneltmişler çobana;
-Söyle bakalım "Padişah mı büyük, vezir mi?"..
Çoban hiç düşünmeden yanıtlamış.
-Vallahi ben bu hayvanları tanımıyorum

Doktor Hasta Dİyaloglari
**ankara eğitimaraştırma hastanesi acil servis/üroloji saat 17:00 sıraları**

hasta:doktor bey sabah 9 gibi gelmiştim hatrladınız mı?(SAAT 17 CİVARI)
doktor:ha tamam hatırladım noldu
hasta :valla hocam iğneyi yaptınız bu meret öylece kaldı inmiyo
doktor:yuh ...sabahtan beri böylemisiniz
hasta:ıkı saate gecer demiştiniz geçmedi
doktor:du bi hocamı arıycam
hasta.hocam temmuzda paltoyla dolaşıyom herkes bi tuhaf bakıyo
doktor:bi dur bakem
hasta:hocam etliğe eve kadar yürüdüm allah canımı alsın.hanımı işten çağırdım hırsını aldım..inmiyo bu meret
doktor: etliğe kadar yürüdün mü burdan(cebeci-etlik arası yürüyerek en az iki saat)
hasta :Otobüse binemiyom ki utancımdan..kasıklarım çatlıycak nolur bişeyler yapın
doktoR:perdenin arkasına geç boşaltayım seni rahatla
hasta :siz mi boşaltacaksınız beni(tam burda gülmekten iki ilaç mümessili yerle bir olmuştuk
doktor.:öyle değil be..kan alıcaz iğneyle

**ankara eğitim araştırma hastanesi acil dahiliye***

annesiyle muayeneye gelen bir kız

doktor:neyin var kızım
hastanın annesi:kasıkları agrıyo
doktor :sen sus hanım hastaya sordum
hasta:kasıklarım ağrıyo cok canım yanıyo cok agrım var
doktor:bu ara hiç cinsel münasebete girdin mi(ürolojik vakamı onu çözmeye uğraşıyo garibim doktor)
hastanın annesi:kızım bakiredir doktor bey doğru konuşun lütfen
doktor:sen sus hanım
hasta:yok olmadı öyle bişey(yüzünde çok tuhaf bir ifade var)
doktor:hanım sen çık kızınla konuşalım(akabinde kadın kapı dışarı)
doktor:söyle kızım oldumu cinsel bi münasebet
hasta:dün erkek arkadaşım çok yaptı 4-5 saat felan sürdü(gülmemek için iki arkadaş zor durmaktayız)
doktor:soyun kızım
normalde paravanın arkasına geçmesi gerekirken cart diye ne var ne yok çıkarıverdi kız doktor bize biz doktora baka kaldık..şoktayız allahtan arkadaşım akıl etti koştuk paravanın arkasına geçtik perdeyi çektik
doktor gülmekten kızı muyene edemedi..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri