Komedi Dükkanı kepenk kapattı

ParadokS

Kayıtlı Üye
Yayınlandığı günden bu yana yaklaşık 150?nin üzerinde karakteri, gizemli bir yönetmenin direktifleri doğrultusunda, tiyatro sahnesinde, biletli seyircilerin karşısında doğaçlama olarak sahneleyen Tolga Çevik, Komedi Dükkanının ekran macerasına son verdi.

Astronottan Kovboya, Doktordan Pamuk Prensese, Rapunzelden Zorroya, Shrekten Pinokyoya büründüğü tiplemeleriyle ekranda kahkaha tufanı estiren Arkadaşım geçmiş bölümlere selam çakan bölümü ile final yaptı. Tolga Çevik?in Arkadaşım karakteri, Gizemli Yönetmen ve Minik Müzisyen ile seyircilerine sürprizlerle dolu bir veda gerçekleştirdi. Arkadaşımın maceralarının devam edip etmeyeceğini henüz söylemeyen Tolga Çevik, Komedi Dükkanının kesin olarak bittiğini belirtti. 4 yıldır devam eden Arkadaşım Hoşçakal yarın Arenadaki gösterinin ardından yaz turnesine çıkacak.​

---> Komedi Dükkanı kepenk kapattı

onu cok sevdik..

umarim baska projelerle ekranlarda olur.

Bittiğine çok üzüldüm. Güldürüyordu fazlasıyla.

Umarım başka ekran yüzlerinde görebiliriz onu :)

Son zamanlarda iyice sıkışmışlardı.Tadında bırakmaları güzel.

arasira canimiz sikildikca netten bakiyor ve guluyorduk.uzuldum valla,insallah ilerde baska projelerle tekrar sahnelere donerler.paylasim icin tesekkurler.

HAdi ya. İzledigim bi bu birde ezel vardı ben ne izliyecem şimdi :s

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri