KoLeRa İnZiVa DeStaNı (:

RaPizM^^

Bayan Üye
PESİMİST KÖTÜ KIZ artık kendisini İNZİVA ya çekmeye karar vermiştir.Sevdikleriyle vedalaşarak DÜNYADAN ARAF*A yola çıkar.Bugüne kadar başladığı her işi YARIDA BIRAK maya kararlıdır.Çöller aşar dağlardan geçer daha sonra bir okyanusa varır.Biraz dinlenmeye karar verir ve oturmaya başlar ne yaparsa yapsın TAŞ DİBE DÜŞMEZ .Düşünmeye başlar okyunusu nasıl geçeceğini düşünür düşünür ve düşünür.Ama kalına hiçbir şey gelmez.Okyanusu geçmek onun için ZOR İŞ tir.Artık tamamen umudunu yitirmiştir.Okyanusu geçemeyeceğinin farkındadır ama en umulmadık anda karşısına YORGUNELLA adında bir iyilik meleği çıkar.Pesimist kötü kız çok mutlu olur ama sadece BİR DİLEK HAKKI vardır.Oda okyanusu geçerek KOLODELPHİA ya varmak istediğini söyler.İyilk meleği pesimist kötü kızın eline DELİK ŞEMSİYE verir.Ve kulağına bir şeyler fısıldar. ''istediğin yere yolculan ama BU YAKANIN DELİSİ ne dikkat et'' der ve aniden kaybolur.Artık istediği yere varmıştır.Hayran kalır manzaraya ve karşısına ecüş bücüş biri çıkar.Sen kimsin die sorar yaratık benim adım AŞIK İLE MAŞUK.pesimist kötü kız sanki dilini yutmuştur.Hiç bir şey söyleyemez.Yaratık HAYRET YİNE SUSTUN .bu soruya çok şaşırmıştır. ve aklına tek gelen cevap ZOR SORULARI BİLEMEM olmuş.Yaratık kızı esir alır ve bir mağaraya kaçırır elini ayağını sıkıca bağlamıştır.Pesimist kötü kız yaratığa canımın ne kadar acıdığını BİR BİLSEN bırak artık beni UYUMAM LAZIM der yaratık da artık kurtulamassın SENİ ZAPTETTİM BEN diye cevap verir.Tam o sırada çok şehvetli bir şekilde ÜSTAD gelir karşıdan.Disstortion Ep yi söylemeye başlar ve yaratık yok olmaya çığlıklar atmaya başlar.Üstad kusura bakma dostum BU ŞARKIYI ZEVK İÇİN YAPTIK der ve kızı alıp uzaklaşıR....

ALINTI

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri