kolekSiyon yapar mısınıs..?

eet araba koleksiyonum var bir de pc de resim biriktiriyorum hem resim hem de güzel yazılar filan eskiden meşe koleksiyonum vardı şimdi sadece araba gözdem diyebilirim

koloksiyon degiLde

arşiv hastaLigim var.

250 gb Gibi bi Mp3 Arsivim Var
400 Gb Gibi Bi Oyun Arsivim Var
100 Gb Program Arsivim Var. ( Isletim Sistemleri ile )

para kolaexyonum var dedemden kalma nesilce devam ettiriyoz 1940ların parası bile var bugünün parasıyla 500 ytl vardır daa bu yaşımla:D

koleksion denirmi bilmem ama 100 e yakn mm 100 e yakın cof 300 den fazla da dier grupların posterleri war....

bide telefonumda resim koleksionu yapıorm...ssewdiğim resimlerim duwar kaıdı oluo...

bayada bi mp3 arşivim war 5.000 e yakın şarkı..bu yüzden 2 tane mp3çalarm war....

bide fotoraf çekiorm yüze benzeen tüm şeylerin resmini çeekerim ewler çiçekler...tahtalar dan yüz şeklini bulup çekerim 400 den fazla bole resm war

herks benim koleksiyonumu yapıyomuş:D:D
(oJe yanlış anlaşılmasın:D)
neyse ben silgi koleksiyonu yapıyorum
ambalajından açılmamış 126 tane silgim var :rolleyes:

pc de ise resim koleksiyonu

böcek koleksyonu xD şaka şaka araba koleksyonu ferari daha çok kapının önünde 15 tan fln var xD keşke olsa odamda küçükücük arabalar :'( ama yinede güzell :D:D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri