KoLayından AnneLik Ne Kadar AnneLiktir?

RaPizM^^

Bayan Üye
Günümüz modern çağı imkanları-veya kapitalist sistemin ticaret stratejileri- annelere "kolayından" ve "zahmetsiz" bir annelik sunuyor...

Doğum zor olur diye mi korkuyorsunuz?

"Efendim hiç endişe etmeyin... Hastanemizin size sunacağı suni doğum(sezaryen) imkanı ile hiçbir zorluk yaşamadan bebeğinize kavuşabilirsiniz..."

Estetik endişesiyle çocuğunuzu emzirmekte mi tereddüt ediyorsunuz?

"Aman efendim aman...Şu düşündüğünüz şeye de bakın...Fabrikamızın en son teknoloji ile ürettiği mamalarımız anne sütünü aratmayacak niteliktedir. Tabi ki anne sütünün yerini hiçbir şey tutmaz ; ama bizim bebe mamamız..."

Bebeğiniz büyüyor ek gıdalara mı ihtiyacınız var?

"Ne demek efendim ne demek...Marketimiz her türlü (suni) ek gıdalarla bebeğinizin hizmetinde...

En leziz konserve meyve ve sebze püreleri bakın işte burada..."

İnsan zahmetini çekmediği şeye sahip çıkmasını bilemez...

Anneliğin diğer bir adı da "zahmet çeken"dir.

"Ben anne olayım ama; zahmet çekmeyeyim?" Olur mu hiç? Anne zahmet çektikçe yavrusuna sahip çıkar...

Anne zahmet çektikçe çocuğu ile ruh bütünlüğü duygu bütünlüğü sağlar...Ve eğer bir anne çocuğuyla duygu bütünlüğü sağlamışsa işte anneliğin tadı o zaman başlar...Artık çocuk için çekilen zahmet zahmet olmaktan çıkar anneye huzur verir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri