t9j8A-UDpf4
Sibel1 Bayan Üye 17 Ocak 2016 #2 ---> Kolay Eyeliner Çekme Yöntemleri I Gamze Ekşi bende böyle sürüyorum ama bant falan kullanmadan bence ben daha yetenekliyim. :3dgxk: yoksa ben eyelinerların efendisi miyim :3dgxn: :vala_02::vala_02::vala_02::vala_02:
---> Kolay Eyeliner Çekme Yöntemleri I Gamze Ekşi bende böyle sürüyorum ama bant falan kullanmadan bence ben daha yetenekliyim. :3dgxk: yoksa ben eyelinerların efendisi miyim :3dgxn: :vala_02::vala_02::vala_02::vala_02:
buğlem Bayan Üye 17 Ocak 2016 #3 ---> Kolay Eyeliner Çekme Yöntemleri I Gamze Ekşi Hic beceremem hep baskasna surduruyorum o da zaten ayda ylda bi suruyorum cok useniyorum goz kalemini surup cikiyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Kolay Eyeliner Çekme Yöntemleri I Gamze Ekşi Hic beceremem hep baskasna surduruyorum o da zaten ayda ylda bi suruyorum cok useniyorum goz kalemini surup cikiyorum GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BadMatmazel توغبه Prenses 17 Ocak 2016 #4 ---> Kolay Eyeliner Çekme Yöntemleri I Gamze Ekşi Bende böyle sürerim. Elim alıştı artık :R
M Moreas Bayan Üye 17 Ocak 2016 #5 ---> Kolay Eyeliner Çekme Yöntemleri I Gamze Ekşi [MENTION=117788]Minik[/MENTION]ciğim tebrikler o zaman canım Hayatımda hiç sürmedim beceremem gibi geliyor
---> Kolay Eyeliner Çekme Yöntemleri I Gamze Ekşi [MENTION=117788]Minik[/MENTION]ciğim tebrikler o zaman canım Hayatımda hiç sürmedim beceremem gibi geliyor