Kolay Armut Marmelatı

ashli

Bayan Üye
KOLAY ARMUT MARMELATI

MALZEMESİ
1 Kg. sert Ankara armutu
1 Kg. toz şeker
1 Limon suyu

YAPILIŞI
1 Armutları yıkadıktan sonra kabuklarını soyarak 4'e bölerek çekirdeklerini çıkarınız.
2 Küçük parçalara doğrayarak, bir bardak su ile yumuşayana kadar kaynatınız.
3 Tel süzgeçten geçirip üzerine şeker ve limon suyu ilâve ediniz. Koyulaşana kadar kaynatınız.
4 Soğuduktan sonra kavanozlara boşaltınız.

Not: Ankara armudunun kabukları serttir, mutlaka soyulmalıdır.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst