KoJiRo
Kayıtlı Üye
Selamınaleyküm arkadaşlar adım kadir 28.03.1985 doğumluyum bakırköyde doğdum adımın kadir olmasının en güzel sebebi ise rahmetli dedem ben kadir gecesi doğduğum için adımı kadir koymuş doğup büyüme istanbul olup aslen rizeliyim 5 kardeşiz 18 sene istanbulda yaşadım ilk okul orta okulu istanbulda okudum lisede imamhatipe gittim hazırlık okudum sonra kocaeli gebzeye taşındım ve okula kayıt olucaktımki ama olmadı imamhatipten geleni hiç bir okul almıyordu çok üzücü bir durumdu sadece imamhatip alıyordu bende gitmek istemedim aradan 3 ay geçtikten sonra çalışmaya başladım 2 sene falan mobilya sektöründe çalıştım sonra askerliğim geldi 1985/1 acemilik karabük safranboluya düştüm jandarma olarak 75 gün yaptıktan sonra ustabirliğim bitlis tatvan çıktı güzel günlerdi sonra askerliğim bitti daha geldiğim gün nerde çalışıcam diye düşünürken mobilya fabrikasından çağırdılar beni meğersem öğrenmişler askerden geldiğimi daha askerden geldim ikinci gün çalışmaya başladım 2.5 sene daha çalıştım sonra çıkardılar işler azaldı diye sonra çizmeci gıda çikolata fabrikasında kendime iş buldum 2 sene taşörende çalıştım kadroya aldılar hala aynı fabrikadayım 18 yaşımdan beri çalışıyorum lise mezunu bile değilim ama kendime güveniyorum inanıyorum elimden ne gelirse yaparım şuan çok iyi bir kademedeyim futbolu çok severim müziğide 2009 da arabesk rape başladım baktım güzel gidiyorum 2013 e kadar devam ettim sonra bıraktım,miyon tipliyim kimse yaşıma inanmıyor göstermiyorsun diyorlar ben halimden memnunum neyse konuyu fazla uzatmayalım,tekrardan sizlerle tanıştığıma memnun oldum.
Saygılarımla
Saygılarımla