köfteLeR :)

eMLy

dυѕLєяƒσя&#
Kayıtlı Üye
ADAM : sevgiLim bugünLerde çıkabiLecek miyiz? hayıR hazırLanman birkaç yıL daha sürecekse bu kıyafetLe çıkmayaLım.

KADIN : neden?

ADAM : moda deği$ecek hayatım.. ya da en azından mevsim deği$ecek, yazLIk kıyafetLerLe ü$ümeyeLim diyoRum.

KADIN : abaRtma.

ADAM : sen de abaRtma. biR buçuk saattiR poRtmantonun aynasında kendimi seyRediyorum ve sıkıLdım.

KADIN : biR de benim duRumumu dü$ün. yıLLardır aynı manzaRAyı seyRediyorum.

ADAM : ne vaRmı$ manzaRada?

KADIN : pek kayda değer biR $ey yok. biR buRun ve aRkada$Ları.

ADAM : çok komik.. kadınLarın sıradan bir evden çıkı$ hadisesini neden bu kadaR ciddiye aLdığını anLamıyoRum. sanki bir daha dönmeyeceğiz. gidip biR evin bahçesinde köfte yiyeceğiz, hepsi bu !

KADIN : ona baRbekü paRtisi deniyoR canım.

ADAM : öyLe mi? köfteLerin bundan habeRi vaR mı? yoksa bizim ***** köfteLer aşağıLık bir mangaLda kızaRacakLarını mı dü$ünüyorLar.. haLbuki ne kızaRması, paRti kuruyoR angutLar habeRLeri yok.

KADIN : amma konu$tun haa.. geLiyorum tamam..

ADAM : gitmek istemediğim biR yeRe sayende aceLe ediyorum ya, asıL ben ona yanıyoRum.

KADIN : neden gitmek istemiyormu$sun?

ADAM : çünkü köfteLeri mangaLa dizecek olan ki$i senin eski sevgiLin.

KADIN : yine mi aynı konu?

ADAM : evet aynı konu!

KADIN : a$kım o yıLLar önceydi.

ADAM : ama o yıLLarda da sevgiLiLer sevi$iyoRdu.

KADIN : eee?

ADAM :ne demek eee?? adamın senin göğüsLerine bakıp siz bir de bunLarı benim zamanımda görecektiniz, diye dü$ünmesi beni rahatsız ediyoR.

aLıntıdıR.YıLmaz ERdoğan..haybeden GeRçeküstü konu$maLAr..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri