Kocaman'dan anons ve Alex yorumu

bluee

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında 3-0'lık net bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Manzarayı anlatmanın bir anlamı yok. İki takım da pozisyonlara girdi. Biraz daha kaliteli ayakları olan Fenerbahçe takımıydı. 3-0'lık net bir galibiyetti. Gaziantepspor da en az bizim kadar gol pozisyonuna girdi" dedi.

İkinci yarıda rakibe fazla pozisyon vermelerinin sebebinin yorgunluk olup olmadığı sorusuna Kocaman, "Yorgunluk olduğunu sanmıyorum. Ama yüksek istek, aşırı istek vardı. Bir yere kadar tempoyu artıran ve aynı zamanda pozitif anlamda çok şey koyan bir durum. Biraz ötesine kaçtığı zaman da yıpratıcı ve yorucu hale geliyor. Golden sonra takım dengesi bozuldu. Çok hızlı ve seri atakların sonunda takım yavaş yavaş bölünmeye başladı. Yüksek isteklilik oyun içinde bizi zaman zaman kırdı" yanıtını verdi.

Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanşında Spartak Moskova ile yapacağı maçta da bu akşamki sistemle mi sahaya çıkacağı, Alex'in olup olmayacağı sorusuna Aykut Kocaman, şu yanıtı verdi:

"Alex bir sistem değil her şeyden evvel. Onu bir tarafa ayırarak söyleyelim. Spartak Moskova maçı için yarın sabah antrenmandan sonra hem oynadığımız maçı ayrıntılı izleyeceğiz, hem de rakibimizin maçını izleyeceğiz, ondan sonra karar vereceğiz. O maç için 4 uzun gün var. Kafamın içinde bazı şeyler tabi ki var. Ama kimseyi ilgilendirdiğini tahmin etmiyorum ama yine de söyleyeyim. Maçı tekrar izleyip ne yapabiliriz karar veririz."

Taraftarların "Aykut söyle Alex nerede" tezahüratlarının ardından başkan Aziz Yıldırım'ın mikrofonu alarak taraftara seslenmesiyle ilgili düşünceleri sorulan Kocaman, "Benim dünya görüşüme göre olmaması gerekiyordu. Başkanın buraya bu şekilde çıkmasını istemezdim. Ancak bu ortamın nasıl olduğunu düşünmemiz gerekiyor. Başkanı orada konuşmaya iten faktör etken neydi? Onun öncesi daha önemli" şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, Gaziantepspor karşısında oyunlarını rakibe kabul ettirmeye çalıştıklarını anlatarak, "Özellikle sıcak ve bunaltıcı hava bizi etkiledi. Zaman zaman oyun üstünlüğünü ele geçirip iyi pozisyonlar yakaladık. 1-0'dan sonra rakip bize zaman zaman baskı kurdu ama 2-0'dan sonra kontrolü elimize aldık. Net bir galibiyet oldu" değerlendirmesini yaptı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri