Kocaman: "Varolma savaşını kazandık"

REiSS

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe teknik direktörü Sivasspor maçıyla ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamalarına rağmen, topladıkları 33 puanı takımının standartının altında bulduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son maçında sahasında Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, ligin ilk yarısında standartlarının altında bir performans sergilediklerini belirtti.

Karşılaşmasa sonrası Lig Tv'ye açıklamalarda bulunan Kocaman, "Kadıköy'de bugün uzun zamandır beklediğimiz bir atmosfer vardı. Maç öncesi konuşmamda da zorluk derecesi yüksek bir maç olacağını söylemiştim. Bu durumda Sivasspor'un yükselişi kadar bizim de yaşadığımız yıkımın etkisi vardı. Bu yüzden ligde varolma maçımız olarak gözüküyordu" dedi.

Sivasspor'un maça sert başlamalarının skoru geç bulmalarına sebep olduğunu belirten Kocaman, "Yine de geçtiğimiz haftalara göre son bölümlere kadar stekli oynayan oyuncularımdan memnunum" dedi.

Ligin ilk yarısını değerlendiren teknik adam, "17 maçta 33 puan bizim standartımızın altında. Sorunlarla başladığımız bir sezon oldu. Antep ve Ankaragücü deplasmanlarında kaybettiğimiz puanlar bizi psikolojik olarak yıprattı. İçerde oynadığımız maçlarda bugünkü futbolun gereğini yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Bu bir tarafıyla takımın kapasitesini göstermesiyle hem bana hem de kamouoyu için önemli birşeydi. Ama deplasmanlarda oyunun kontrolünü elimize geçirmekte zorlandık. İkinci yarıda çıtamızı yükseltip sonuna kadar yarışta kalmak amacındayız" ifadelerini kullandı.

Kocaman ara transferde ise takımdan ayrılacak olan isimlerin olabileceğini belirtmesine rağmen takıma takviye yapmayı düşünmediklerinin sinyallerini verdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri