Kocaman turdan emin !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, tur için umut dolu açıklamalar yaptı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, 1-0'lık mağlubiyetin rövanşında PAOK'u eleyerek, UEFA Avrupa Ligi'nde yola devam etmek istediklerini söyledi. Tur için umut dolu açıklamalar yapan Kocaman, farklı bir galibiyet alabileceklerine dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin hocası, "Tur için en az 2 gol atmamız gerekiyor. Kolay olmayacak, ama iyi bir zeminde oynamak bizim için avantaj. Ayrıca seyircimizin önünde oynayacağız. Fenerbahçe'nin her dönemde en önemli gücü seyircidir. Taraftarın büyük ve pozitif desteğiyle gereken farkı yakalayacağımız inancına sahibim. Mücadele etmeyi seven, isteyen bir takım olmaya doğru gidiyoruz" diye konuştu.

‘Bazıları oynar, bazıları oturur’

Trabzonspor maçından farklı bir kadronun sahada olacağını vurgulayan sarı-lacivertli teknik adam, kaptan Alex de Souza’ya forma vereceğine işaret ederek şöyle devam etti:

"Young Boys maçında takım savunmasını yükseltmek için Alex'i yedek soyundurdum. Antrenörlerin en önemli işlerinden biri tedbir almaktır. Trabzonspor maçı için bu durum geçerli değildi. Tamamen PAOK maçını düşünerek hareket ettim ve Alex'in yıpranmasını istemedim. Ben herkesin ama herkesin topa ayak uzatmasını istiyorum. Bugün Alex yarın Emre olur. İsimlerden ziyade futbolcu takım için ne kadar verebiliyorsa o kadarını vermek zorundadır. Bir oyuncu hakkında polemik yaratmak benim tarzım değil. Benim problem yaratan değil, problem çözen bir kafam var. Bazı oyuncular oynar, bazıları oturur. Benim için tek arma var, o da Fenerbahçe arması."

‘Defans ağırlık kazandı’

Kocaman transferin PAOK maçına göre şekillenmeyeceğini belirterek, "Savunmaya yönelik bir oyuncu transferi ağırlık kazanmıştır" ifadelerini kullandı. Taraftarlara da seslenen genç teknik adam, "Tribünden gelen olumlu enerji futbolcuya bir tane fazla depar atma konusunda fayda sağlıyor. Oyuncular yüksek homurtu ve negatif ses geldiği zaman yavaş yavaş ayaklarını toptan kaçırırlar. Fenerbahçe seyircisi ile çok büyük takım. PAOK maçında da hep destek, tam desteğe ihtiyacımız var" dedi.

Milliyet

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri