Kocaman: "Erken golleri sevmiyorum"

REiSS

Kayıtlı Üye
Sivasspor maçının ardından Aykut Kocaman, ilk dakikalarda gelen gollerin ardını getiremedikleri zaman sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivasspor karşısında 4-2 kazandıkları maçın ardından oyuncularını gayretlerinden dolayı kutladı.

Öncelikle karşılaşmayı seyretmeye gelen kadın ve çocuk taraftarlara değinen Kocaman, "Maça geçmeden önce günü bir anlatmakta fayda var. Statta bütün Fenerbahçelilerin gurur duyabileceği bir ortam vardı bir kez daha. Tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum. Bunu maçın skorundan bağımsız olarak söylüyorum. Büyük bir gayretle destek verdiler. Bu durum, galibiyetten ve birçok başka şeyden daha önemli." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın da kazanmasının ardından büyük bir puan farkı oluştuğunu belirten Kocaman, "Sürekli atağı düşünen, çok adamla atağa kalkan ve çok adamla topun arkasında duran bir takımla oynamamızişleri zorlaştırdı. Erken golleri seven bir yapım yok. Nedense bu gollerin arkasını getiremediğinizde sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. Devrenin sonunda geriye düştük. İkinci yarıda ise aceleci girişimlerimizi oldun ataklara dönüştürdük. Rakip çok kolay bir pozisyonu değerlendiremedi ve dönen topu gole çevirdik. Bu da onlarda büyük çöküntüye sebep oldu. Bu galibiyetten çok gösterdiğimiz çaba önemliydi." dedi.

---> Kocaman: "Erken golleri sevmiyorum"

Kocaman oldun, hala yaptığın açıklamalara bak. xD

İyi söylede bari futbolcularına ilk 20 Dk gol atmasınlar bundan sonra.
Hey Allahım. . . :Ç

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri