Kocaelİ Ünİversİtesİ

---> Kocaelİ Ünİversİtesİ

Bugün üniversitemiz; 11 Fakülte, 7 Yüksek Okul, 1 Devlet Konservatuarı, 3 Enstitü, 18 Meslek Yüksekokulu ve 51.000 öğrencisi ile eğitim öğretimine devam etmektedir.
Türkiye’de ilk defa bizim üniversitemizde bir arıtma tesisi kurulmuştur,
Türkiye’nin en modern kongre ve kültür merkezlerinden biri Üniversitemize aittir,
KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesinin depreme dayanıklı olarak yapılmış ve binada 250 izalatör ve 2500 amortisman kullanılmıştır.
Türkiye’de engelli öğrencilerimiz için merdiven asansörler ilk defa Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi’nde kullanılmaktadır.
Türkiye’deki Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarından en modern ve donanımlıları Umuttepe yerleşkemiz içinde bulunmaktadır,
Umuttepe Yerleşkesi’ndeki sanat eserleri Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü tarafından uluslararası yarışmalar için yapılmıştır.
Umuttepe yerleşkemizdeki Atatürk Anıtı Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd.Doç. Nevzat Atalay tarafından planlanarak altı ay içinde bitirilmiştir. Ayrıca dekorasyon çalışmaları aynı fakülte tarafından yürütülmektedir.
Karamürsel’de Barbaros Denizcilik Yüksek Okulu kurulmuştur. Böylece Karamürsel’deki okul sayımız 4’e yükselmiştir.
Erasmus öğrencileri ve Öğretim Üyeleri için Anıtpark ve Umuttepe yerleşkesinde misafirhane çalışmaları devam etmektedir.

işte benim üniversitem:):)

---> Kocaelİ Ünİversİtesİ

Umuttepe'de artık spor akademisi var . Besyo oraya taşındı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri