A$Koliq ^^
Bayan Üye
Sevgili Koçlar, saat 07:41 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, parasal konularda, aceleci davranmadan, temkinli ve kararlı bir şekilde ilerlemenin faydalı olacağını göstermektedir. Yani bugün sabırsızlık göstermemeli, amaçlarınızın farkında olarak hareket etmelisiniz. Bildiğiniz gibi sizler öncü ve ateşli bir yapıya sahipsiniz. Yani isteseniz de yavaş hareket etmeniz pek mümkün değildir. Oysaki bugünkü enerjiniz, sizi sakinliğe davet edicidir. Bu sakinlikte işlerinizi pratik ama aynı zamanda sağlamlık çerçevesi içinde ele aldığınız takdirde hem bereketli bir gün geçirirsiniz hem de huzurlu şekilde işlerinizi bitirirsiniz. Günlük enerjiniz, içgüdüsel bir şekilde kazanç-kayıp olgusuna dayalı olacağından, ister istemez parasal mevzularda hassasiyet gösterebilirsiniz.
Yani daha iyi hayat sürebilmek için, daha fazla kazanmak gerektiğinin farkındasınızdır. Bugünkü enerjiler altında, size önerim, yarım kalan işlerinizi bitirmeniz, elinizdeki paranızı korumaya çalışmanız, yenilik anlamında düşündüğünüz herşeyi, önümüzdeki haftaya ertelemenizdir. Ayrıca lütfen sakin olunuz ve adım adım ilerlemeye çalışınız. Akşam saatlerindeki enerjiniz, yakınlarınız başta olmak üzere, her türlü ilişkinizde hoşgörülü olmanın önemini göstermektedir. Ne kadar ılımlı şekilde konuşur ve hareket ederseniz durumları kendi lehinize çevirmeniz kolaylaşır.
Huzurlu ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,
Yani daha iyi hayat sürebilmek için, daha fazla kazanmak gerektiğinin farkındasınızdır. Bugünkü enerjiler altında, size önerim, yarım kalan işlerinizi bitirmeniz, elinizdeki paranızı korumaya çalışmanız, yenilik anlamında düşündüğünüz herşeyi, önümüzdeki haftaya ertelemenizdir. Ayrıca lütfen sakin olunuz ve adım adım ilerlemeye çalışınız. Akşam saatlerindeki enerjiniz, yakınlarınız başta olmak üzere, her türlü ilişkinizde hoşgörülü olmanın önemini göstermektedir. Ne kadar ılımlı şekilde konuşur ve hareket ederseniz durumları kendi lehinize çevirmeniz kolaylaşır.
Huzurlu ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,