Knight Online

assasin world

Kayıtlı Üye
knight online uzun yıllardır bulunan başarılı bir oyun milyonlarca oynayıcısı var bu sitedeki tüm arkadaşlar knight online ile tanışşınlar ve eger ögrenebilirlerse çok sevicekler birazda maddiyat isteyen bir oyun olan knight online us-ko olarak geçer çogunlugu ingilizce olan bir online oyundur eger oyun için para harcayamam diyorsanız da pvp serverlarda oynayabilirsiniz pvp serverde oyun aynıdır ancak maddiyat harcamanız gereken şeyler normal bir şekilde oyunda çıkar ve maddiyat harcamadan keyfinize bakabilirsiniz bende us-ko da hacklendim soyuldugum için bıraktım pvp serverlarda virüslü virüssüz bir pvp bilen varsa veya us-ko da destek bilgi ihtiyacı duyan varsa edita mail atsınlar lütfen knightta sen soyuldun bizde soyuluruz demeyin nadiren başınıza gelebilecek bişeydi beni buldu hemde iki kez google da knight online yazarak resmi sitesine ulaşabilirsiniz ve site türkçedir oyundaki yeni yenlikler sayesinde oyunuda ögrenmek kolay ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri