Knight Online Bosslarla İlgili Herşey

NoNPr3M1uM

Kayıtlı Üye
Kankalarım Yine TEcrubelerimden yararlanarak BOsslar hakkında Sizlere Bilgi vermek istiyorum TAktiklerim oldukça iyi olcak nasıl kesersiniz nerde kesersiniz ne gerekir ne çıkar nasıl yenir nasıl içilir herşeyi baştan sona tüm ayrıntısına kadar anlıtıcamm. Konumuza başlayalım İSterseniz

Antares :Luferson, El Morad Castle da yaşar oldukça küçük bir bossdur ve çok kolaydır lwl + 50 herkes kesebilir
Dropları :Level 35 Magician Spell, Scorpion Scythe
Attila :Luferson, El Morad Castle da bulunur.. KAlluga VAllet [Elmorad] Karus [Zombilerin orda] bence en güsel bossdur +60 ii bi combocu keser
Dropları:priest pendant , Elemental PEndant , Warior pendant
Bach :Süper İTemler Çıkar ROC dediğimiz item bundan çıkar roguelerin hayalidir şahsen benim öyle
Dropları: Ring of Life

Bishop :Çok Süper bir bossdur KEsimi bach ile aynıdır +55 herkes kesebilir Drop olan item magelerin hayalidir
Dropları :Ring of Magic

Duke : Bu da aynı ailedendir Kesimi kolaydır Dropları iidir WAriorların hayal olan ROC ççıkar
Dropları :Ring of Courage

Yeri Mekanı : CZ BOWL
Barkirra :Sadece CZ de çıkan bir bossdur içinden roguelerin masterinde kullanılan item çıkar

Dropları :Sword of Beast, Fang of Barkirra

--------------------------------------------------------------------------------

Barrkk : CZ'de yaşayan bir bossdur Kolaydır.. +55 keser büyük ihtimalle

Dropları :Tooth, Barrk Tooth [Priestler için Süper bir silahdır TootH]
Bone Collector :CZ de yaşar ASH knight benzer kolaydur zor değildir [ DTS den Biras güçlü]
Dropları :Skull Hammer
Deruvish Founder : Eslantta yaşar Bence item Bakımından çok zengin bir bossdur Özellikle ringler hep bundan Drop edilmektedir.. Zor değildir ama LR olsa fena olmas
Dropları :Opal ring, Agate Ring, Ruby Ring, Diamond Ring, Emerald Ring, Gold Ring, Silver Ring, Elf Ring, Crystal Ring, Platinum Ring

--------------------------------------------------------------------------------

Dragon Tooth Skeleton : Eslantta yaşar ASH knight şeklinde ama onun devi Güçlü bir bossdur +61 healeer ile kesilir içinden güsel droplar çıkar

Dropları: Dragon Tooth Hammer
Harpy Queen : Walla en sewdiğim Boss KEsilmesi zor 2 healer ile kesilebilen bir bossdur tabi +61 bir asasin için konuşuyorum içinden Süper Droplar çıkar.. Ve Eslanttaa yaşar .. Küpe bakımından çok zengindir :=)

Dropları :Feather of Harpy Queen, Magician Earring, Warrior Earring, Priest Earring, Rogue Earring.

Hyde : Elmorad Castle da yaşar Oldukça kolay bir bossdur 40 lwl adamlar bile kesebilir bence

Dropları: Sword of the Dead
Javana : CZ de yaşar Haungalara benzer Zor değildir ama Biras uraştırabilir..
DRopları :Javana Axe, Two-handed Javana Axe

Dropları :Chitin Shield, Chitin Bow, Tail of Lesath [ Chitin shield ile 10 char dizersin ]
Lobo :Lobo Hammer, Staff, Pendant
Lupus :Lupus Hammer, Staff, Pendant
Lycaon :Lycaon Hammer, Staff, Pendant

3 ünden düşen PEndant ile wariorlar master olur .. KEsilimi kolaydır 3 ününde En kolay Lobodur Sadece CZ de yaşarlar PAra yapmak isteyenler bunları kolasınlar derim

Orc Bandit Leader : CZ' de yaşar ZOR Ötesi diyebilirim Görsem 5000 metre uzaaandan ilerlerim Hiç kesmedim ama zor olduğunu biliyorum 3 healerla gidin
Dropları :Holy Water of Temple [ ne çıkmıyo ki ]

Orc Bandit Officer : Mage, archer, warior cinsleri vardır CZ de yaşarlar TRollere giderken .. Zordur lar dışarı çekerek kesebilirsin her türlü High class item düşebilir ben bana düşenleri yazıcam Dropları olarak ..

Dropları : Bana düşenleri yazıyom her türlü High class düşebilir ;:: Drundal , Shard , Shell Priest

Samma : Eslantta ve CZ de görülür boyu çokz uzundr fakat zor bir boss değildir bence tek healer ile kesilebilir.

Dropları :Gigantic Axe, Two-handed Gigantic Axe
Shaula :Çok kolaydır .. Eslant ve CZ de görülür aşırı derecede kolaydır Roguelerin master olması için en ucuz item bundan düşer Her kuutudan çıktı bana

Dropları :Scorpion Shield, Scorpion, Bow, Tail of Shaula [Scorpion Shield oldukça ii para eder] Bana Warior pendant ta düşmüştü

Snake Queen : ESlantta yaşar Dropları çok iyi bir canavardır İRon necklage Çıkıyor çünkü bence KEsilmesi gereken bir bossdur Seri vurur dikkat [İRon necklage ile üstünü baştan aşşa shell yaparsın eline de 2 tane +8 MD alırsın ben geç örendim değerini ]

Dropları :Amulet of Curse, Amulet of Strength, Amulet of Dexterity, Amulet of Intelligence, Amulet of Magic Power, Amulet of Health, Elemental Necklace, Crystal Necklace, Iron Necklace, Amulet of Goddess, Blue Dragon Necklace, Red Dragon Amulet, Black Dragon Necklace, Green Dragon Amulet, White Dragon Amulet [Anlıyacağınız Kolye uzmanıdır]

Talos : Eslantta yaşar KEsmesi aşırı derecede zordur 3 healer la bi warior belki kesebilir.. BElt konusunda iidir Çok güsel droplar olur

Dropları :Belt of Life, Mana Belt, Fire Belt, Ice Belt, Lightning Belt, Crystal Belt, Iron Belt, Bronze Belt, Glass Belt, Belt of Strength, Belt of Dexterity, Belt of Intelligence, Elf Belt, Belt of Curse, Skeleton Belt, Harpy Belt.

Troll King: Eslantta yaşar oldukça zor bir bossdur TALOS dan kolay mı demeyin bilmiyom Kesmedim ama kesenleri biliyom 3 healer la bile zorlanıyolar

Dropları :Bronze Earring, Silver Earring, Gold Earrin, Crystal Earring, Platinum Earring, Elf Earring, Secret Silver Earring, White Silver Earring, Agate Earring, Opal Earring

Secret Silver Earring, [HP istiyosanız bunu takın derim

isillion hell abyysin 20.katında cıkar.denk gelmenize gerek yok sürekli ordadır.level 62 +7chitinli bi warriora 3800wurur(denedim ordan biliom ) dropları muhteşemdir in ib gb cs rol roc rom ve her çeşit shell cıkabilir.şimdiye kadar x de elt clanıyla rev. clanı bide justicekle devilinside kesmistir.aynı anda rol in warrior bot çıktıgı görülmüştür.kesmeye çalışmayın ben denedim olmadı 1heallerla 62warriorumla gittik gittigimiz gbi geri donduk.servantofisil. kesin 15 20taneden sonra warrior shell gauntlet düşer.

olimpiadayım vs yapamıcas ama istersen char açabilirm koxp var nasıl olsa 1ayda 65 yaparım ^^

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri