knight ı tartışalım ark. sizce nasıl bir oyun??

DaNGeR

Kayıtlı Üye
Herkezin bu oyun hakkında bir tavrı var tabi ki oynamayanların tavırları daha farklı beğenmiyolar bu oyunu ama oynamadıkları için, oynasalar hiçde öle düşünemezler ben çok kişi gördüm iğrenç bir oyun diyen ama oynadıklarındada gördüm oyunu beğenmeyenleri dövcek duruma geliyolar tek bir kötü yönü var bağımlılık yaratan bir oyun kolay kolay kopamazsınız ...

Bence Gereksiz Ve BoŞ Bir Oyun Bu Oynayanlara Kufur Gİbİ Gelcek Ama Bagimlilik Yapiyormus Siz Kendinizi Tutamiyormuusnuzda Bagimlilik Yapiyor Bence Psikolojik Bir Sorun Bu ;)

En büyük dileğim şudur ki inşallah bir gün özqan bana char açalım dersin :D görelim bakalım o zaman kendini tutabiliyomusun :D piskolojik dermisin ;)

arkadaşlr bende oyuna ilk başlamadan önce yakın arklarım yüklememmi ve oynamamı istiolardı bende istemiodum bigün ben evde yokken bi arkadaşım gelmiş yüklemiş bise bnde oynadım filan anlattı 2yılı geçti oynayalı ve hala oynuyorum valla ben oynuyorum ama basen insan bıkıyor ben günlerimi aylarımı yıllarımı verdim eve kapandım okuldan kaçıp geldim şimdi ise okuldan atıldım :) devamsızlık çok yapmışım farkında deilim ama harbiden bnm bi parçam oldu artık o oyun bırakamam istesemde acaip bağımlılık oldu aynı içkiye ve bağımlılık yapan her madde gibi buda bnm sigaram alkolüm arrtık

ßende ßu oyunu oynuorum Ama ke$ke oynama$ olaydımda $u Knıght i ögrenemeyeydim Ulan $anki e$rar gibi ßir oynayınca Alı$ıor$un vede bir daha bıraqamıor$un Knıghtı ßırakanLar çok Azdır ...

bende oynuyordum birgün baktım millet basmış parayı almış eline +8 md felan biz eziq kalıyoz pw oynuyayım dedim pasakoya başladım şimdş arada bir giriyorum ko. ya

hiç başlamasaydım daha iyiydi bu oyunA eskiden nfs,fifa vb. yaparr en fazla 2 saat sonra kalkardım şimdi gecelerimi uykumu harçıyom bu oyun için 1.5 yıldır oynuyom hala ezüğüm cypher da çar lv 67 mage bi türlü +70 alamadık :dDdDD

Bende Oynuyordum ama Bıraktm çokda kolay bırakılıyor isteğince neden olmasınKi

oyun güzel ama hakkaten bağımlılık yapıyor ben oynuyordum 2 senede oynadım oyunu çok iyi biliyordum ama ailem o oyun çok zararlı diyordu bende saçmalamayın diyordum ve o oyunu oynayınca çok sinirli oldugumu söylüyorlardı ama ben inanmıyordum ama bir gün annem o oyunu oynarsan bir daha bizimle konuşma demişti bende kalbini kırmıştım ama şimdi tekrar oynamak istiyorum da başlarsam bi daha bırakamam gibi geliyor bnce siz de bırakın aylarınız yıllarınız gidiyor ve +70 olamadıktan sonra ve itemin olmadıktan sora oyun hiç bir işe yaramıyor benden tavsiye bırakın gitsin ben rahatım ama hala bağımlısı gibi oynamak istiyorum çok kötü bir durum BAŞLAMAYIN!!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri