kLass LfLarLa başL*** istemediim bi gnLük işte..!

*RosaLens*

Kayıtlı Üye
sLmm iştee her zamanki gbi :S .. ßugün hawa gneşLiydi. Ne zmandır aradığım şey değiL miydi ..? Sn de bLirsn ..kapaLı hwaLardan nfret ederim..ama o kpaLı hwaLardan farkı yoktu bugünün.. htta dha da kötüydü. öyLe kLbini kırmışım ki affetmiyordu işte beni. Yterince sevse affederdi . Soğumuş ki bnden , öLe dedi .. affetsem bLe soğudum.. artık çok umursamıor gbi yapıorm . ne warmış yani dnyda o tek mi ? veda vakti de yakLaşıyor... şmdi tekrar yakınLaşsak üzüLmemize değer mi ?? Neyse her zamanki gibi ondan bahsetmek istemiyorum bugün. Uzun zmandır yüzünü görmediğim arkadaşım gLdi ziyaretime ..Bu sene o kadar kwgadan snra dşünmemştim bi dha görüşeceimizi.. özLemşm bLe.. her şey geride kaLdı işte .. uzatmak istemiorum hiçbir şeyi.. ne deLicesine mutLu oLmak , ne de yasa boğuLmak , hiç tatmin etmior beni..kLbimi daha ne kadar bastırırım bLmiyorum ama umarım bunLarı unuturum ..:) yarının güzeL bi gün oLucaını diLiyorum ..

. . .

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri