кคгค๓єlค | кยг๒คğค קгєภร'๓๓

KaRameLa

Bayan Üye
кคгค๓єlค | кยг๒คğค קгєภร'๓๓

benimde bir günlüğüm olsun değil mi :) sonucta maceralı bi hayatım var :p

Neyse baslayalım :) bu sabah kalktım sıkıcı bir gün gibi hafta sonu ya babam evde tabii gamzeee kalksana o bilgisayarın basında hadi artık felan.

Öğleye kadar böyle oturdum tabi telefon susmuyo ah su çocuğun kıskançlıkları habire mesaj napıyosun gamze sesin çıkmıyo evdesin dimi :) Daha sonra dayanamadım bu sefer anneme dısarı çıkalım falan felan neyse kandırdım biraz gezdik geldik :)

Aksam üzeri babam dedi hadi gidiyoruz -nereye -gezmeye tabi benm hazırlanma merasimi bi yarım saat sonra çıktık evden alısveris merkezine bi elbise ile atlattılar bu sefer :p eve geldim dedim banada bi günlük lazım :) neyse bi siir yazdım yine sonra da hadi kızım dedim günlük basına :) isde boyle bi gündü yarın görüsürüz prens*mm :2:

28.08.2010

---> кคгค๓єlค | кยг๒คğค קгєภร'๓๓

Güzel günlerini bizimle paylaşman dileğiyle.. :pp
Hayırlı olsun Günlüğün.:)

prens*mmm :)

Bugün nasılsın bakalım :) ben inanamayacağın kadar harikayım süper bir gün gecirdim.Sabah yine diğer günler gibi uyandım saat 6 ya kadar çok sıkıcı idi evdeydim iste doktorlar felan izledim :)

vee saat 6:10 da bitanemle dısarı çıktım altımızda motor bi bastık süperdi ya bi motorla 80 - 90 daha sonra gezdik dolastık yedik içtik oooof çok seviyorum onu :)

hersey çok güzeldi taa ki ben yine sakarlık yapıp egzoz borusuna ayağımı değdirene kadar :19: nasıl acıyo anlatamam ya cehennem azabı bu olsa gerek :) neyse isde boyle harika bir gündü bitanem*i, yasamayı, herseyi seviyorum :106:

görüsmek üzere prens*mm iyi geceler :)

prens*mm​

Hemen baslıyorum bugün çok sıkıcı idi bütün gün evde gibiydim :) bir sürü kitap aldım YGS,LYS sınav kitapları kitaplığıma sınavda hayatıma girmeye basladı.Bu sene 11. sınıfım ya bizim çatlakları çok özledim acılsa artık okul :)

neyse saat 10:30 da kalktım babam yarın baslıyo ise izni bitti sükürler olsun :2: bi ara bi saat dısarı çıktım kitap aldım ders çalısmaya baslamam lazım artık :) bugün bitanemden fazla haber alamadım

Aksamüstü aradım ne yapıyosun diye çalısıyorum dedi kapadım sonra o beni aradı konustuk bayağı yarın yine geleceğim dedi insallah gelir :) özledim.. neyse iste bugünde böyle idi hadi cicisim ben kaçar öpüyorum prens*mm iyi geceler

30.08.2010

Bu günlerini mumla arican şimdiden söleyim sana :D Hele de YGS-LYS hayatına girdiyse çekilmez olucak :D:D

Daha güzel günler geçirmen dileğiyle canım.. Bizimle paylaştığın için teşekkürler :D

:) saol canım iyice tırsmaya basladım su sınav denen seyden ya

prens*mm​

bugün sıfırlarda moralim kuzum hasta olmus ya geldi yanıma atesi vardı oturduk oturduk çok kötü görünüyordu kıyamam bitane*me ya canımın içi neyse iste böyle..

daha sonra benim yanımdayken akrabası aradı birde uzaktan akrabası kız sinir oldum ya evine cağırıo hayatım gel oturalım diye bnm sevgilim hastalıktan gebriyo kız ne pesinde sinir oldum resmen böyle bi gündü kızın yanına gidince ne bi mesaj attı ne bi cevap verdi sinir oldum telefonu kapadım çeksin cezasını neyse daha fazla sinir olmayayım hadi ben kaçıyorum görüsürüz prens*m

31.08.2010​

sana kısacık birsey anlatacağım dün gece ile ilgili prens*mm seni yazdıktan sonra o'nu aradım o kız babaannesinin bilmemnesinin bilmemnesi imis çok sinir oldum ve tan 8 saat boyunca onunla oturdu gel de sen sinir olma pff

neyse simdi yağmur yağıyo ne güzellll :)

prens*mm

bugün ne oldu :) hiçbirsey sabah kalktım sözde o gelecekti ama gelmedi.bütün gün evde oturdum bi ara alısverise çıktım kendime bi hırka aldım

saat sekizde o geldi bana kızla neler yaptığını anlattı o kadar sinir oldum ki bir de kuzenim demiyor mu öldüresim geliyor..

neymis gölete gitmisler motorla neymis evin üzerine çıkıp yıldızlara bakmıslar bana bu sekilde anlatıyo çok sinir oluyorum en iyisi kimseyi sevmemek tam 5 senedir o*nu tanıyamamıssam bundan sonra kimseyi de tanımam

birde özür diliyo sonra o kadar anlatmadan önce düsünecekti aptal ya neyse bugünlük bu kadar kafa patlatma yeter yarın görüsürüz

01.09.2010

prens*mm bugün fazla anlatmayacağım zaten birsey olduğu da yok hastayım çok kötü atesim felan var bütün gün evde yattım ondanda hiç haber yok ne arıyo ne soruyo birseyler çatırdamaya basladı galiba aman neyse hadi ben kaçıyorum dinleneyim de çabuk iyileseyim bayrama hasta girmeyeyim görüsürüz cici*m

02.09.2010

:106:​

ne zamandır internetim yok çıldıracaktım ya telekomdan gelen adam bağlantıyı bozmus 10 gündür yoktu birde bayram girdi sonunda açıldı oh ya seni gelişmelerden haberdar edeceğim prens'm simdilik görüşürüz​

o kadar berbat bi haldeyim ki yaşamak istiyorum aslında ama sadece 4 gün dayanacak halim bile yok bu acılara dayanamıyorum bitmiyo bitmiyo çok kötüyüm dersane sınavı da gercti gitti yasamayı hiç bu kadar istememiştim ama.. ya ölmek zorunda kalırsam ben kendime nasıl kıyarım korkuyorum her gece dua ediyorum yardım yardım nasıl olacak 3-4 gün dayanacak kadar bile sabrım yok aklıma geldikçe nefesim kesiliyo kendime kıyamam ki arkamdan üzülecek insanlar var annem babam kötüyüm çok kötü ..​

nefretimi tazeledim bugün o*nsuz olmaz dediklerimsiz yapabileceğimi anladım. O*nun tarafından ne kadar sevildiğimi ve değerimi anladım. Kafamda bitti herşey.​
Şimdi beynimde şimşekler çakıyor. ama bırakmayacağım kullanacağım son koza kadar elimden geleni yapacağım..​

25.09.2010

ben geldim :)
uzun zaman oldu foruma girmeyeli dersler felan 11. sınıf olunca sınav telaşı daha bi fazla oluyo herkes inekliyo kendimi kötü hissediyorum :) Şu önyargıyı üstünden atabilen insan var mıdır acaba 'eşit ağırlık bölümü kolaydır' hiçte öyle değil. o kadar şeyi aklında tutmak kolay değil şimdi 9. sınıf coğrafya konularına bakıyorum da hepsini unutmuşum.​
Neyse hep ders ders olmuyo ama ne yapalım böyle işte bugünlük benden bu kadar mümkün olduğunca girmeye calısacağım ama elimde değil yakında tasınacağız zaten neyse bb günlük'mm. ~​

15.10.2010​

Eşit ağırlık kolay mmııı ?
Eşit ağırlık en zor bölüm bence. Matematik - Türkçe çok iyi olması gerekiyor.
Mesela sözellerin matematik diye bir derdi yok , sayısallarında edebiyat diye bir derdi yok.
Bizim ikisiyle ilişkimiz olduğuna göre eşit ağırlığın en zor bölüm olduğunu düşünüyorum.
Bende 11. sınıfım ama 9. sınıf coğrafya konusunda elime su dökemezsiniz diye düşünüyorum. İnsan sorumlu olup 3. sınavda anca verince böyle oluyor.

Son olaraaak ;
Kolay gelsin tatlım [:

:) teşekkür ederim kuzum duygularıma tercüman oldun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri