Kızlı erkekli öğretim

Apollo45

Kayıtlı Üye

Harem selamlık sıra

Kızlı erkekli karma eğitimin sonlandırılması için girişimler hızlandı. İstanbul Bahçelievler'deki imam hatip ortaokulunda dün çekilen fotoğrafta kız ve erkek öğrencilerin ayrı ayrı sıraya girdiği görüldü.

Kızlı erkekli öğretimin sonlandırılması planı imam hatiplerde başladı. Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu'nda dün sıraya giren 150 kadar öğrenci, kız ve erkek olarak ayrılarak sıra oluşturdu.
Sıraya giren 150 kadar öğrenci aynı zamanda imam hatiplere sağlanan kıyak eğitimi ortaya koydu. 29 derslikli okulda sadece 150 öğrenci eğitim görüyor, tekli eğitim yapılan okulda dersler 09.00'da başlıyor ve 15.00'te bitiyor. Söz konusu imam hatip ortaokulunun yanındaki Fatih Ortaokulu'nda ise kalabalık sınıflarda ikili eğitim yapılıyor, sabah 07.10'da başlayan eğitim, akşam 19.30'da bitiyor.

Eğitim Sen İstanbul 1 No'lu Şube Yürütme Kurulu Üyesi Barış Uluocak, "Bu, artık tüm imam-hatip okullarında yapılan ve ne yazık ki kanıksanmış bir uygulama" dedi. Uluocak, "Hükümet yetkililerinin ve yandaş sendikanın özellikle 1 Kasım seçimlerinden sonra daha sık dillendirdikleri karma eğitimin kaldırılması planının adeta pilot uygulamaları imam hatiplerde hayata geçiriliyor" ifadelerini kullandı.

---> Kızlı erkekli öğretim

Bitmedi İmam Hatip dertleri.Normal okul degil ki orasi karma egitim yapilsin.İnsanlarin egitim özgürlügüne ne karisiyorlar?Veliler memnunsa bunlara ne? Egitim sistemini sorgulayacaklarina kalkmis İmam Hatip'le ugrasiyorlar.Ayrica karma egitimin nesi güzel?Kizlarin eteklerini acip youtube a koyan,her türlü pisligi,tacizi,tecavüzü yapip ifsa eden gururla karma egitimin ögrencileri degil mi?Cocuklarimizi dogru yetistirmisiz gibi karma egitimin nesini savunuyoruz.Kiz meslek liselerine diyorlar mi karma egitim olsun.Bende kiz meslek cikisliyim.Erkekler olmadan okuyunca egitimim eksik kalmadi .) Sacma cok sacma.Karma egitime cocuklarimizi insan gibi yetistirene kadar karsiyim.Egitim sistemine bastan sona karsiyim.Önce kafalarimizi ve sistemi düzeltelim sonra kizli-erkekliye gelelim derim.Ama nerde...

Bitmedi İmam Hatip dertleri.Normal okul degil ki orasi karma egitim yapilsin.İnsanlarin egitim özgürlügüne ne karisiyorlar?Veliler memnunsa bunlara ne? Egitim sistemini sorgulayacaklarina kalkmis İmam Hatip'le ugrasiyorlar.Ayrica karma egitimin nesi güzel?Kizlarin eteklerini acip youtube a koyan,her türlü pisligi,tacizi,tecavüzü yapip ifsa eden gururla karma egitimin ögrencileri degil mi?Cocuklarimizi dogru yetistirmisiz gibi karma egitimin nesini savunuyoruz.Kiz meslek liselerine diyorlar mi karma egitim olsun.Bende kiz meslek cikisliyim.Erkekler olmadan okuyunca egitimim eksik kalmadi .) Sacma cok sacma.Karma egitime cocuklarimizi insan gibi yetistirene kadar karsiyim.Egitim sistemine bastan sona karsiyim.Önce kafalarimizi ve sistemi düzeltelim sonra kizli-erkekliye gelelim derim.Ama nerde...

bravo

öyle sözler sarf ederim ki bu haberi yapan angusları ıspanak misali yerim
vaktim yok ama kısaca şunu diyebilirim sevgili laitler Allah cezanızı verecek vesselam

Arkadaşlar,darılmayın lakin,yaşadığımız ülkenin,sosyal yapısını,yönetim şeklini,ilke ve esaslarını,tekrardan incelemeye davet ediyorum..Sizleri...

Darılmayız abi darılmayız :)
Mozaiklerden olusan bir ulkede kardes kardes yasıyoruz
hepsi bu
Zira inançlar herseyden önce gelir

Eğitim verilecekse beyinlere verilsin sen şuraya sen şuraya diyerek kız erkeğe erkek kıza düşman edilirse ne bilim yapılır ne de başka şey.
Oturma yerinde değil de eğitim içeriğine dikkat edilmeli bence.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri