kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? varmı hobileriniz ?
nekktarin Bayan Üye 25 Ara 2007 #1 kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? varmı hobileriniz ?
KıZıLCıK Bayan Üye 25 Ara 2007 #6 boş zamannımda ya gitar calarım yada pc başında sitelerimle ilgilenirim .
miki_mikrop Banned 25 Ara 2007 #7 Benım Boş Zamanım Yoktur Boş Zmnda ne yapıosakk o da zamanı doldurmaz mı
cLeopatRocK Bayan Üye 26 Ara 2007 #12 GitaR ÇaLaRım ya da R€$im çiz€Rim Ya da şu lanet İlahi komedya yı bitirmek için çalı$ıRım
C crazy_bad_girl Bayan Üye 26 Ara 2007 #13 boş bulduğum her 5 dk yı uyuyarak değerlendiriyorum çünkü hiç vaktim olmuyo
petaliza Bayan Üye 22 Şub 2012 #14 ---> kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? Daha çok düşünmekle geçiriyorum. Hele de uyku zamanı ya azraili ya da sevdiklerimi düşünüyorum.
---> kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? Daha çok düşünmekle geçiriyorum. Hele de uyku zamanı ya azraili ya da sevdiklerimi düşünüyorum.
Heretic. Erd Bayan Üye 22 Şub 2012 #15 ---> kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? İnternette takılırım , gezerim, kitap okurum.
A Adelia Bayan Üye 22 Şub 2012 #16 ---> kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? foruma bakıyorum,kedilerle ilgileniyorum yada uzanıp acıyorum damar bi sarkı
---> kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? foruma bakıyorum,kedilerle ilgileniyorum yada uzanıp acıyorum damar bi sarkı
lawyer Bayan Üye 23 Şub 2012 #17 ---> kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? ya kanun ezberlerimm yada nete takılıırım
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Şub 2012 #18 ---> kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? Foruma Bakıyorum , Kitap Okuyorum , Ders Çalışıyorum Yada Flüt ve Melodika Çalışıyorum
---> kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? Foruma Bakıyorum , Kitap Okuyorum , Ders Çalışıyorum Yada Flüt ve Melodika Çalışıyorum
Sibel1 Bayan Üye 27 Şub 2012 #19 ---> kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? boş zamanım olmadı hiç...
tatLiKiz Bayan Üye 11 Ağu 2012 #20 ---> kızlarr bos zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz? Dj liK yaparak hız yaparak ve tabiki Alışveriş