juddge86
Kayıtlı Üye
Öncelikle merhabaa. Adım Mert. Ben bu kızları bir türlü anlayamıyorum. Şimdi ben bir şeyi anlayamadım. Ben bir kızdan hoşlanıyorum. Onun en iyi arkadaşıyla bir kere çıkmıştım. Şimdi o çıktığım arkadaşla arada sırada konuşuyoruz işte. O da diyorki sen hala onu mu seviyorsun diyor. Sizin şu bi kız sizden nasıl hoşlanır konusunu okumuştum. Ben sohbeti kısa yapmaya çalışırken o uzatıyor sonra anlamsız şeyler söylüyoruz arada sırada. Hepsini uyguladım 1-2 tanesi olumsuzdu. Ama ben gittim buna hoşlandığımı söyledim. Sonra o bişey söylemedim. Sonra gittim çıkma teklifi ettim. Yine birşey söylemedi. Ama onun arkadaşına birşey söylediğim zaman sen onu mu seviyorsun diyor. Misal arkadaşının adı ayşe olsun. Diyorki ben okula yarın gelmicem ama ayşe gelcek diyor. Sonra geceleri sosyal paylaşım sitelerinden romantik söz mesaj atıyor. Fakat altta toplu yazıyor iyi geceler diyor bende sanada diyorum sağol diyor eskiden bunu demezdi yani açıkcası. Bir de eskiden çok aşık olduğum bir kız vardı. Pek konuşmazdık aşık olduğum yıllarda şimdi sürekli iltifat ediyor. Ben bu kızları anlamıyorum :S :91: ne yapabilirim onuda söylerseniz çok memnun olurum