Kızlar neden ilk adımı atmazlar konusu özellikle bizim ülkemize bakarsak bir çok sosyal neden bulabilriz fakat bunu sadece psikolojik nedenler açısından düşünürsek ;
Kızların erkekler kadar kendilerine öz güvenleri yoktur.Çekinirler ve reddedilmekten korkarlar. Aynı durum bir erkekte de olabilir fakat sonrasında ERkek olayı kıvırabilir.
öylesine çıkmak istemiştim tipiim değildi zaten başka sebeplerden istemiştim veya iddaya girmiştim gibi gülünç olabilecek kdara fazla seçenek. Fakat bir kızın hoşlanmadığı birine karşı ilk adımı atması olanaksız olduğundan rededilme durumunda deşifre olduğunu düşünür ve ilk adımı atamaz.
Ayrıca ilişkilerde erkeğin daha dominant olduğu bilinir, kapıları erkekler açar, çiçekleri erkekler getirir, yemeği erkek ısmarlar gibi günümüz modern dünyasına uymasada böyledir. Ve bu bakış açısından kalma kızlarda istiyorsa o ilk adımı atmalı şeklinde davranır.
Gördüğüm an konuşma gereği duymadan ayrılırım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.