Kızlar Neden Aşık Oldukları Halde İlk Adımı Atmazlar

Kızlar Neden Aşık Oldukları Halde İlk Adımı Atmazlar

• Kullanılan toplam oy
    47

endLesS

Webmaster

Kızlar Neden Aşık Oldukları Halde İlk Adımı Atmazlar?

Her kişi aynı değiLdir sonuçta benim ki bir geneLLeme..

---> Kızlar Neden Aşık Oldukları Halde İlk Adımı Atmazlar

Biraz daha agır başlı olmaları gerktigi için

uyus bu anket vardı sanırım bi arasak iyi olur

bu sorunun cwpını gercekten bnde mrk edıorm:D

Kız evi naz evi anlayışından dolayı xD

Kızlar neden ilk adımı atmazlar konusu özellikle bizim ülkemize bakarsak bir çok sosyal neden bulabilriz fakat bunu sadece psikolojik nedenler açısından düşünürsek ;
Kızların erkekler kadar kendilerine öz güvenleri yoktur.Çekinirler ve reddedilmekten korkarlar. Aynı durum bir erkekte de olabilir fakat sonrasında ERkek olayı kıvırabilir.
öylesine çıkmak istemiştim tipiim değildi zaten başka sebeplerden istemiştim veya iddaya girmiştim gibi gülünç olabilecek kdara fazla seçenek. Fakat bir kızın hoşlanmadığı birine karşı ilk adımı atması olanaksız olduğundan rededilme durumunda deşifre olduğunu düşünür ve ilk adımı atamaz.

Ayrıca ilişkilerde erkeğin daha dominant olduğu bilinir, kapıları erkekler açar, çiçekleri erkekler getirir, yemeği erkek ısmarlar gibi günümüz modern dünyasına uymasada böyledir. Ve bu bakış açısından kalma kızlarda istiyorsa o ilk adımı atmalı şeklinde davranır.

=) hadi kızlar yanlız bırakmayın beni destekleyin!

Kızlar neden ilk adımı atmazlar konusu özellikle bizim ülkemize bakarsak bir çok sosyal neden bulabilriz fakat bunu sadece psikolojik nedenler açısından düşünürsek ;
Kızların erkekler kadar kendilerine öz güvenleri yoktur.Çekinirler ve reddedilmekten korkarlar. Aynı durum bir erkekte de olabilir fakat sonrasında ERkek olayı kıvırabilir.
öylesine çıkmak istemiştim tipiim değildi zaten başka sebeplerden istemiştim veya iddaya girmiştim gibi gülünç olabilecek kdara fazla seçenek. Fakat bir kızın hoşlanmadığı birine karşı ilk adımı atması olanaksız olduğundan rededilme durumunda deşifre olduğunu düşünür ve ilk adımı atamaz.

Ayrıca ilişkilerde erkeğin daha dominant olduğu bilinir, kapıları erkekler açar, çiçekleri erkekler getirir, yemeği erkek ısmarlar gibi günümüz modern dünyasına uymasada böyledir. Ve bu bakış açısından kalma kızlarda istiyorsa o ilk adımı atmalı şeklinde davranır.

KatıLıyorumm ;)

Gördüğüm an konuşma gereği duymadan ayrılırım

Biraz daha agır başlı olmaları gerktigi için

En Son Tekmeyi Kız Vura Bİlmesi İçin Pek Yaklaşmazlar :D:D:D

Delikanlı kıza yakışmaz ... P:

bence utangaç oldukları için nasıl desinler zaten bunun kanunu bu:) hep erkekler teklif ederler kızda biraz naz edip kabul ederler:D

erkekler neden domestik birer evbeyi olamazlarsa o sebepten :11::11:

rajona ters:D aqır abi tipLemesi qibi bişey asLında kızLar hepqidip söLücem ahanda cesaretimi topLadım qidiyorum derLer qidrLer nbr faLn derLr ama bir türLü seni seviyorum diyemezLer hep utangacLıkdan doLayı:)

annem beni yanLış doqurmuş ben qidip söLemişdim seni seviyorum Lafını :D

ßide erkekLer yüzsürdür derLer yani onLar her birşeyi derLr yani anLıcanız kız utangacdır söLeyemez erkek yüzsüzdür yerinde duramaz :)

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri