Ben Gözlerine :)
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 20 Ağu 2011 #2 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? Geneli cebe bakıyor bu devirde.
PoLLyanna Bayan Üye 22 Ağu 2011 #3 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? önce yüzüne bakarım sonra kıyafetlerinin temizliğine falan
LazTurk53 Kayıtlı Üye 22 Ağu 2011 #4 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? serhata katılıyorum. şimdiki kızlar artık cebe bakıyor, para nerdeyse kız orda
---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? serhata katılıyorum. şimdiki kızlar artık cebe bakıyor, para nerdeyse kız orda
Araf Bayan Üye 22 Ağu 2011 #5 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? Kayde deger biri ise (bakmamı gerektiricek) ilk once temizlik daha sonrasinda karakter ve fizik.
---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? Kayde deger biri ise (bakmamı gerektiricek) ilk once temizlik daha sonrasinda karakter ve fizik.
Pelince Bayan Üye 22 Ağu 2011 #7 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? Fiziksel Olarak Ayakkabı ve Dişler Karaktersel Olarak Dürüstlüğü Ön planda benim için..
---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? Fiziksel Olarak Ayakkabı ve Dişler Karaktersel Olarak Dürüstlüğü Ön planda benim için..
eternal Banned 22 Ağu 2011 #8 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? yüzüne,sonra konuşmalarına,sonra giyimine.
E Ezqiiii Bayan Üye 23 Ağu 2011 #9 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? Önce dişler sonra ayakkabı .)
Sevda'Lı Bayan Üye 23 Ağu 2011 #10 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? eternal' Alıntı: yüzüne,sonra konuşmalarına,sonra giyimine. Genişletmek için tıkla ... ++
---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? eternal' Alıntı: yüzüne,sonra konuşmalarına,sonra giyimine. Genişletmek için tıkla ... ++
H HaDeS Kayıtlı Üye 23 Ağu 2011 #11 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? Ezqiiii' Alıntı: Önce dişler sonra ayakkabı .) Genişletmek için tıkla ... disleri anladim da , ayakkabi
---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? Ezqiiii' Alıntı: Önce dişler sonra ayakkabı .) Genişletmek için tıkla ... disleri anladim da , ayakkabi
E Ezqiiii Bayan Üye 23 Ağu 2011 #12 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? Dikkatimi çeker ayakkabı .)
Aslanay Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #15 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? baştan aşağıya doğru süzerler herşeye bakarlar
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #16 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? görünüşte gözlere, kişilik karakterde anlayışlı olgun olmasına..
---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? görünüşte gözlere, kişilik karakterde anlayışlı olgun olmasına..
buğlem Bayan Üye 9 Kas 2011 #17 ---> Kızlar Bir erkekte iLk neye bakar ?? bakışlarına,gülüşüne,konuşmasına şahsen ben öyle..