Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla

Senin Burnunami Laf Etmisler

Senin Burnuna Kurban Olsun O Herif

aynen o lafı emre ye ben de yakıştıramadım gercekten,
ayıp etti :S

İnsanlar Kusur Bulmayı Ne Çok Seviyor ya .. Yazık Gerçekten.

ne olmus ben anlamadim.
kim emre? hangi emre? niki ne yani :)

veren ALLAH, alan ALLAH...
o begenmedigimiz uvruzlari olmayan kisiler bulabilmek icin sorsan kimbilir neler feda ederlerdi.
o begenmedigimiz uvruzlarimizin sukurunu omrumuz boyu ibadet ederek odemek istesek bile odeyemeyiz. Biz kimiz ki ALLAH'in yarattigina burun kiviriyoruz? begenmiyorsan yarat bakalim yuzune bir tek cil, bir tek ben yaratabilecek misin? Goz, agiz, burun demiyorum, bir cil ya ne ki bir nokta, yarat bakalim yuzunde yaratabilecek misin?

hic kimse haddini asmasin. Bizler kuluz. kim oluyoruzda yaradanin yarattigina kusur buluyoruz.

Emre Derken Hangi Emre :S

ya sakin olun.
en nefret ettigim kisi, bir kisinin (kisilerin) bir baskasi yuzunden forumdan cekip gitmesi.
birbirinize kulaklarinizi gozlerinizi tikayin olsun bitsin.
oooooo zamaninda adamin biri, (banli olan bir kisi) bana ne hakaretler etmediki, ben ne yaptim, onun yaptigi hakaretlerle dalgami gectim. hic kimse icin gelmedim, kimse yuzunden ve kimse icin gitmem.
sizde oyle yapin....
[MENTION=154200]Director23[/MENTION] [MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION]
yukarda emre dediklerine konduramadim acikcasi. cunki ben emreyi hakaret eden biri olarak tanimadim. hic hakaret ettigini bile gormedim. okadar cok siyasi konuda tartistikki hep seviye icinde oldu.
eminim arada yanlis anlasilma var. maktul ve emre. biribirniz hakkinda hic birsey demeyin, hic bir yorum yapmayin konu kapasin gidin, hic kimse gitmesin forumdan.

ben anlamiyorum zaten, birbirine kizan, 'isim vermeden yorum yap''bolumune sayip sayistiriyor.
ben birine kizsam onu gormemezlikten gelirim. onu hic takmam ki onun hakkinda yorum yapayim.
adini, nikini bile anlmam cunku o kizi benim icin bitmistir.
madem birbirinizi sevmiyorsunuz anmayin birbirinizi bukadar basit.
ama kimse gitmesin.
koskoca insanlarsiniz. yeri geldiginde ben olgunum demesini biliyorsunuz univ. giden genclersiniz.
kendinize gelin ALLAH askina.

[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] sende gitme lutfen. ciglik atasim var valla ya.

[MENTION=154200]Director23[/MENTION] .

Son düzenleme:

...yaf benimde burnum uzun ve kulaklarim kepce,ustelik kafamda kellesti,ama kim ne derse desin umurumda degil,dogmadan evvel kendimize tip secebilsek,kadin erkek dunyanin en guzel ve en yakisikli insanlari olurduk.

...yaf benimde burnum uzun ve kulaklarim kepce,ustelik kafamda kellesti,ama kim ne derse desin umurumda degil,dogmadan evvel kendimize tip secebilsek,kadin erkek dunyanin en guzel ve en yakisikli insanlari olurduk.

:) dışımız kusurlu olsun, içimiz kalbimiz güzel olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri