---> Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
ya sakin olun.
en nefret ettigim kisi, bir kisinin (kisilerin) bir baskasi yuzunden forumdan cekip gitmesi.
birbirinize kulaklarinizi gozlerinizi tikayin olsun bitsin.
oooooo zamaninda adamin biri, (banli olan bir kisi) bana ne hakaretler etmediki, ben ne yaptim, onun yaptigi hakaretlerle dalgami gectim. hic kimse icin gelmedim, kimse yuzunden ve kimse icin gitmem.
sizde oyle yapin....
[MENTION=154200]Director23[/MENTION] [MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION]
yukarda emre dediklerine konduramadim acikcasi. cunki ben emreyi hakaret eden biri olarak tanimadim. hic hakaret ettigini bile gormedim. okadar cok siyasi konuda tartistikki hep seviye icinde oldu.
eminim arada yanlis anlasilma var. maktul ve emre. biribirniz hakkinda hic birsey demeyin, hic bir yorum yapmayin konu kapasin gidin, hic kimse gitmesin forumdan.
ben anlamiyorum zaten, birbirine kizan, 'isim vermeden yorum yap''bolumune sayip sayistiriyor.
ben birine kizsam onu gormemezlikten gelirim. onu hic takmam ki onun hakkinda yorum yapayim.
adini, nikini bile anlmam cunku o kizi benim icin bitmistir.
madem birbirinizi sevmiyorsunuz anmayin birbirinizi bukadar basit.
ama kimse gitmesin.
koskoca insanlarsiniz. yeri geldiginde ben olgunum demesini biliyorsunuz univ. giden genclersiniz.
kendinize gelin ALLAH askina.
[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] sende gitme lutfen. ciglik atasim var valla ya.