"Kızım öldü ama onunla görüşüyoruz !"

karagümrük

Kayıtlı Üye
Elektrik mühendisi bir baba 8 yıl önce öldüğü kızı ile iletişime geçtiğini iddia etti.

Elektrik mühendisi bir baba, geliştirdiği cihazlarla 8 yıl önce ölen kızıyla iletişime geçtiğini, hatta kızının kendisine “Selam baba, seni seviyorum” dediğini iddia etti.

ABD’nin Connecticut eyaletinde yaşayan Gary Galka’nın kızı Melissa, 2004’te 17 yaşında iken trafik kazasında yaşamını yitirdi. Elektrik mühendisi acılı baba, karısı ve iki kızıyla oturduğu evlerinde “açıklayamadıkları” şeyler yaşadıklarını söyleyerek “Melissa, kazadan sonra kapı zilini çalma, televizyon kanallarını değiştirme, ışıkları açma-kapama gibi şeyler yapmaya başladı” dedi.

Ruh kutusu yaptı

Ölümden sonra iletişime inanmaya başladığını anlatan baba, elektromanyetik sensör sistemleri hakkındaki bilgisiyle kızıyla konuşmak için “aletler” geliştirdi. “Spirit Box” (Ruh Kutusu) isimli bir alet tasarladığını, kızının kendisine “Selam baba, seni seviyorum” dediğini ve bunu kaydettiğini ileri süren Galka, “Melissa’yı görmedim ama küçük kızım onu üç kez gördü” diye de ekledi.

79-350 dolara satıyor

Elektrik mühendisi Gary Galka, 79 dolarla 350 dolar arasındaki “hayalet tespit” cihazlarını, amatör hayalet avcılarına satıyor. (Hürriyet)

Kaynak : http://www.haber3.com/kizim-oldu-ama-onunla-gorusuyoruz--1305455h.htm#ixzz1t9n305LZ

cvv.jpg

---> "Kızım öldü ama onunla görüşüyoruz !"

sacma bir sey para tuzagi diye bilirim bence ya bu aile satis yapabilmek icin iyi oynuyor ki ben olsam bende reklamin kötüsü olmaz derim yada ailenin psikolojik tedaviye ihtiyaci var sizce hangisi :)

---> "Kızım öldü ama onunla görüşüyoruz !"

Ölen kızının üzerinden para kazanmak diye buna denir haaa birde buna inanan saf beyinlere ne demeli ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri