Heulwen
Kayıtlı Üye
İsim Berkay.
Memleketim Ankara.
Burcum Boğa.
Taraftarı olduğum takım Karşıyaka.
İkamet ettiğim şehir Kocaeli (En geç 1 sene sonra Ankara'ya döneceğim temelli inşallah.)
Tanımayan, yakınım olmayan insanlar bana önyargılı bir açıdan baktığında beni fırlama bir tipe benzettiğini,
Lakin tanıyınca düşüncelerinin tam tersine döndüğünü söylerler.
Kimi zaman ciddi kimi zaman çocuksu bir ruh haline bürünürüm ben.
İnsanlara ; zeka düzeyine, kültürüne, karakterine göre muamele yaparım.
Bilmediği, yabancısı olduğu konularda tartışmaya giren insanlardan nefret ederim.
Düşlerforum'da 2 senedir yoktum.
5 ay önce bir geri dönüş yapayım dedim
Bir bakıyorum bugün Admin falan olmuşum hacı.
Şaka bir yana;
İyi ki dönmüşüm.
Yeni dostluklar, arkadaşlar kazandım Allah'a şükür.
Sevdiğim dostlarımın anlatımıyla ise Berkay xD ;
Beni Nasıl Bilirsiniz? | Bozkurt
İsim Berkay.
Memleketim Ankara.
Burcum Boğa.
Taraftarı olduğum takım Karşıyaka.
İkamet ettiğim şehir Kocaeli (En geç 1 sene sonra Ankara'ya döneceğim temelli inşallah.)
Tanımayan, yakınım olmayan insanlar bana önyargılı bir açıdan baktığında beni fırlama bir tipe benzettiğini,
Lakin tanıyınca düşüncelerinin tam tersine döndüğünü söylerler.
Kimi zaman ciddi kimi zaman çocuksu bir ruh haline bürünürüm ben.
İnsanlara ; zeka düzeyine, kültürüne, karakterine göre muamele yaparım.
Bilmediği, yabancısı olduğu konularda tartışmaya giren insanlardan nefret ederim.
Düşlerforum'da 2 senedir yoktum.
5 ay önce bir geri dönüş yapayım dedim
Bir bakıyorum bugün Admin falan olmuşum hacı.
Şaka bir yana;
İyi ki dönmüşüm.
Yeni dostluklar, arkadaşlar kazandım Allah'a şükür.
Sevdiğim dostlarımın anlatımıyla ise Berkay xD ;
Beni Nasıl Bilirsiniz? | Bozkurt
konuyu yeni görüyorum) aktif, agırbaşlı, hoş yorumları ve konuları olan bir arkadaşımızsın...iyi ki bizlerlesin
siyasi fikirleri hoşuma giden biri.
aslında eğlenceli birisin nedense bize saklıyorsun bu yönünü.
daha fazla tanımak istediğim insanlardan birisin
şu sitede kaldığım günlerin sayısı kadar iyisin
şimdi bana yorum yappkendi konumdaa
+ rap dinlemesini seviyorsun ya adamın dibisin
İyi birisin. Dönüşün muhteşem olmuş. Çalışkan bir modsun. Herkesle anlaşabilen bir yapın var sanırım. Ya da kimseyle kötü olmak istemiyorsun. Neyse. Hemşehriydik değil mi seninle Öyle demiş olmalısın. Başarılar görevinde kardeşim.
Merhaba.
Ben hoşlanmıyorum bu tür konuşmalardan.
Ama konu bozkurt olunca işin şekli değişir.
(formda bulunan her konu da güvenebileceğim birkaç özel insandan biri)
Özü sözü bir,Taş gibi bir adam.
Kültür ve bilgi ise allah vermiş,
O da yok dememiş,
Yüklendikçe yüklenmiş.
Allah gönlüne göre versin kardeşim.
Kaleminin de, gönlünün de;
Yolu hep açık olsun.
Saygılar.
Ankaranın sağlam gençlerinden birtanesi , ben kişilik olarak kendime benzettim seni berkay.. İyiye iyisin kötüye kötü. Kalp kırmayan bir konuşma tarzın var buda efendiliğini gösteriyo kardeşimin.. Yeri geldimi kıllatabilen sohbet edilen ve aldığı görevi yerine getiren bir yapın var. İyiki Düşlerdesin.
Berkay nasıldır? Saygılıdır, nasıl ne seviyede konusacagini bilir, kimseyi kirmaz, ileri geri konuşmaz, agirbaslidir, kardeştir, hemsehridir... Türk oğlu Türktur
Olgun, karakterli, saygılı kardeşimiz.
Sevdiğim, saydığım, takdir ettiğim kişilik.
Oturmasını kalkmasını bilen, gerektiğinde gülüp eğlenen gerektiğinde ciddi olan eğlenceli ve samimi bir insansın, daha yeni tanıdım seni ama uzun zamandır böyle düşünüyorum. Sahip olduğun tutkulardan ve zevklerinden asla vazgeçme, güzel bir kişiliğin var.
Şimdi nereden başlayayım. :R
İlk başta tanışmıyor olmamıza rağmen, birbirimize karşı negatif bir enerjimiz vardı.
Sonra düşündüm dedim ki ''acaba ne yaptım?''
Cevabı bulamayınca da, bir adım atmak istedim. Sonra gördüm ki sen de aynı cevabın arayışı içindesin. xD
Seni yakından tanıma fırsatı buldum ve ne kadar sevecen, samimi ve içten biri olduğunu fark ettim.
Aynı zamanda çok kibar ve efendi birisin. Olgun bir kişiliğe sahipsin, yaşından olgun bir düşünce yapın var.
Hepsi bir yana Türkçülüğün ve geçmişine bağlılığın dikkate değer bir özelliğin. Dilerim bu uğurdaki hayallerin ve hedeflerine de ulaşırsın.
Yardımsever olduğundan söz etmiş miydim? xD
Bu yetkiyi alabilmemde senin payın büyük, çoğu şeyi de senin yardımın ile öğreniyorum.
Desteğin ve yardımların için tekrar çok teşekkür ediyorum. :R
Forumda sahip olduğum ve değer verdiğim özel arkadaşlarımdansın. Diliyorum ki hep böyle sürecek bu dostluk, arkadaşlık.
Her şey gönlünce olsun, gönlü güzel insan.
Sohbetini seviyorum en çok. Konuşman da güzel, fakat bir koruma duygusu hissettiriyorsun zaman zaman bana.
Son düzenleme: