Kız Çocuklarının Peygamber (sav) Sevgisi

Nuyageva

Bayan Üye
Maddi olarak son derece sıkıntılı geçen Hicret yolculuğu bitmiş, Medine'ye girilmektedir... Medineli Müslüman kız çocukları O'nu "Dolunay doğdu üstümüze Veda tepelerinden" şarkısıyla karşılamaktadır. Tam önlerinden geçerken Hz. Muhammed (asv) sorar:

"Küçük kızlar beni seviyor musunuz?"

Küçük kızlar "Evet" diye çığrışırlar. O da mutluluktan bütün yüzüne yayılan bir tebessümle konuşur:

"Ben de sizi seviyorum!.." dedi.

Merhameti,iyiliği,çocuklara olan sevgisiyle Gönüllerin Efendisi hepimize rehber olmuştur.Kalbinde her daim yalnızca sevgi pırıltıları ekili olan Kainat İnci'si bize hoşgörü ve sevgiyi miras bırakmıştır...

---> Kız Çocuklarının Peygamber (sav) Sevgisi

işte biz böyle bir Peygamberin ümmetiyiz ne mutlu bize

---> Kız Çocuklarının Peygamber (sav) Sevgisi

Maddi olarak son derece sıkıntılı geçen Hicret yolculuğu bitmiş, Medine'ye girilmektedir... Medineli Müslüman kız çocukları O'nu "Dolunay doğdu üstümüze Veda tepelerinden" şarkısıyla karşılamaktadır. Tam önlerinden geçerken Hz. Muhammed (asv) sorar:

"Küçük kızlar beni seviyor musunuz?"

Küçük kızlar "Evet" diye çığrışırlar. O da mutluluktan bütün yüzüne yayılan bir tebessümle konuşur:

"Ben de sizi seviyorum!.." dedi.

Merhameti,iyiliği,çocuklara olan sevgisiyle Gönüllerin Efendisi hepimize rehber olmuştur.Kalbinde her daim yalnızca sevgi pırıltıları ekili olan Kainat İnci'si bize hoşgörü ve sevgiyi miras bırakmıştır...

www.youtube.com/watch?v=gPi_ljAjs-o

paylaşım için teşekkürler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri