Kız Çocuklarına Abiye Elbiseler
yesil83 Bayan Üye 3 Mar 2012 #2 ---> Kız Çocuklarına Abiye Elbiseler cocuklara makyaj yapiyorlar ya cok sinir oluyorum.
Sibel1 Bayan Üye 3 Mar 2012 #3 ---> Kız Çocuklarına Abiye Elbiseler bende bu yaşta saçlarını boyatmalarına karşıyım çevremde çok insan var böyle.. gereksiz yani.. elbiselerde çok cici
---> Kız Çocuklarına Abiye Elbiseler bende bu yaşta saçlarını boyatmalarına karşıyım çevremde çok insan var böyle.. gereksiz yani.. elbiselerde çok cici
ashli Bayan Üye 3 Mar 2012 #4 ---> Kız Çocuklarına Abiye Elbiseler Birtek makyaj olsa resmen kadına döndürüyorlar
ashli Bayan Üye 3 Mar 2012 #5 ---> Kız Çocuklarına Abiye Elbiseler ~ Maktûl ~' Alıntı: bende bu yaşta saçlarını boyatmalarına karşıyım çevremde çok insan var böyle.. gereksiz yani.. elbiselerde çok cici Genişletmek için tıkla ... Bu kızların saçı boya değildir bence o yaşlarda benim altın sarısıydı ama boyatıyorlar kızların saçlarını daha çocuk yaşlarda yalan değil
---> Kız Çocuklarına Abiye Elbiseler ~ Maktûl ~' Alıntı: bende bu yaşta saçlarını boyatmalarına karşıyım çevremde çok insan var böyle.. gereksiz yani.. elbiselerde çok cici Genişletmek için tıkla ... Bu kızların saçı boya değildir bence o yaşlarda benim altın sarısıydı ama boyatıyorlar kızların saçlarını daha çocuk yaşlarda yalan değil