Kız Arkadaşınızın Tehlikeli Arkadaşları

ashli

Bayan Üye
Sevgilinizin erkek arkadaşı...

Kadınların etrafında iki tip erkek dolanır: birincisi harekete geçmek için mükemmel anı bekleyen ve diğeri de ne zaman ne yapması gerektiğini bilmeyen ve onu sahiplenme eylemini gerçekleştirmek isteyenlerdir. Bu arkadaşlardan, kız arkadaşınızın arkadaşlarıyla tanıştırarak kurtulabilirsiniz.

Avcı

Popüler inanışın tersine kadınlar, erkekleri avlamaktan gerçekten hoşlanır. Ancak bu Bay Doğru’yu avlamak değildir, Bay Hemen Şimdi’yi avlamaktır. Bu da siz olabilirsiniz. Evet! Dikkat edin, sevgilinizin en yakın kız arkadaşı o gece kulübünde sizi avlayabilir. Tek ihtiyacı olan şey biraz ayartma ve biraz alkoldür.

Sosyallik delisi

Kız arkadaşınız sosyallikten uzaksa ve onun arkadaşıda insan canlısı ise bu durum pek hoşunuza gitmeyebilir. Kız arkadaşınızı tanıştıracağı yüzlerce erkek sizi rahatsız etmeye yetecektir.

Flört canavarı

Kızlar flört etmeyi sever çünkü erkeklere, sado-mazo bir ilişki istediklerini söylemeden böylece rahatlıkla ve kolayca işkence yapabilirler. Bazıları bunu olimpik bir spora da dönüştürmüş haldedir. Sadece bir erkeğin limitlerini zorlayarak nerede sendeleyip düşeceğini görmek ister. Bunu da kendi kız arkadaşlarının önünde yapabilirlerse ekstra puan kazanırlar. Bu yüzden sevgilinizin en yakın arkadaşından biraz uzak durun. Hatta onu bir yerlere bağlayın.

Partinin sarhoşu

Her partide o gece alkol almayan ve otomobille arkadaşlarını evine bırakacak bir kişi bulunuyor. Bunun tam tersi de partinin başında sarhoş olan ve içtikçe içen tiptir. Bu tip de, partiye katılanlar tarafından hayatları boyunca anlatılır. Eğer zıt kutup şahıs sevgilinizin arkadaşıysa, onu evine bırakmaktan daha fazla şey yapacaksınız, bunu asla unutmayın. Arabanızın arka koltuğunda şu kusan kız olacak ve tüm gece onunla uğraşmakla geçecek.

Yersiz dansçı

Büyük komedyen Bill Hicks bir keresinde ‘Gerçek erkekler dans etmez. Otururlar, terlerler ve küfrederler.' demişti. Erkekler bu kuralı halen uygular. Özellikle kız arkadaşları tarafından rastgele bir gece eğlenmeye çıkartıldıysa ve fazladan bir kız da onlaysa. Bu fazladan kız, rastgele dans etmeyi yer ve zaman fark etmeksizin çok sever. Gidilen barın dans pisti olmasa bile, diğer insanlar dans etmese bile ve hatta müzik olmasa bile. Herhangi bir ritmik müziği kullanarak ya da bir neden üreterek sevgilinizi sizden alır ve beraber dans etmeye başlarlar. Bu da sizi tatsız bir durum içinde bırakır. O kadar tatsızdır ki, sıcak biranın tadı yanında hiç kalır. Eğer o iki kız ile dans etmeye başlamazsanız ve tüm gece orada oturursanız ayvayı yediniz demektir: arkadaşları gibi eğlenmek istemeyen ***** konumuna düşersiniz. Dans etmeye çalıştığınızda da geceniz batacaktır.. birisi sizin epilepsi krizinde olduğunuzu düşünür ve 112’yi arar.

Sürekli yardım isteyen

Bu sözde ‘arkadaş’ sevgili dünyasının frengisidir: her zaman onları en az beklediğiniz anda ve en ters zamanda karşınıza çıkar. Bu arkadaş, erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra vakit kaybetmeden kız arkadaşınızı arar ve ağlayacak bir omuz aradığını anlatır. Böylece tüm planlarınız suya düşer. Bir evlilik teklifi sırasında, evlilik sırasında ya da gerdek gecenizde bile olabilir... fark etmez.

Dedikoducu

Erkekler ve kızlar dedikodu yapmayı sever ve eğer bir kızın geveze arkadaşı, eski kız arkadaşınız hakkında bir şeyi, diğer sevgililerine göre sizin nasıl davrandığınızı görmek için ağzından kaçırmaya niyetliyse biraz dikkatli olun. Bu çift ajan/arkadaş ayrıca sizin korunmasız tarafınızdan gelecek erkek arkadaşı için beslenir.

Hesapta olmayan kız

Sizin için özel olan dişiyi dışarıda yemeye götürme eylemine giriştiniz. Buluşma gününüzde sizi arayıp bir arkadaşını getirip getiremeyeceğini sorar ve siz de en baba sesinizle ‘hayır sorun olmaz tatlım’ dersiniz ve eklersiniz: “Arkadaşınla tanışmak istiyordum zaten.” Yemekte buluşursunuz ve menüden çok pahalı bir yemek seçer. Hesap geldiğinde de ya tuvalete gitmiştir ya da çantasında kredi kartını arıyormuş gibi yapar. Siz ve cüzdanınız, o arkadaştan nefret edersiniz.

---> Kız Arkadaşınızın Tehlikeli Arkadaşları

Kız arkadaşımın erkek arkadaşı olamaz diyen nadir erkeklerdenim. Gururluyum xD

ne yani bir kizin tek kiz arkdaslarimi olmali??? ne alaka?

ozaman bir erkekde sadece erkeklere takilsin bir zahmet..

modernlik diyede gormuyorum..Bu kurali kim koyuyor? kiz kizla takilsin mis.

HAYIR EFENDIm,birsey isteniyorsa; karsi tarafda ayni sekilde sacrifise yapacak ozaman.

bukadar.

Nerde çokluk orda b.kluk derim ben buna sezencim

orasi biraz dogru ama; kalkipda kizi kiza cal gibi hayat bakisi ve surgulemeyide kabul etmiyorum

bence insan kizli erkekli arkadalari olsun; kendini bilsin arkasdlarida dogru insanlar olsun

sorun gormuyorum.

Şimdiye kadar bunu felsefe olarak edindim ve pişman değilim

Tersi durumlarda olanları görünce de doğru karar olduğunu düşünüyorum :)

Karşıdaki hemcinsin de bunu kabul edince tadından yenmiyor bu durum

vallahi karsi taraf ( bu durumda kiz arkasdin olunca) kabul ediyorsa sorun yok

ama kabul etmeden zorluk varsa sorun var

zorluk olmadan kafasini egmisse sana tadini cikart derim :)

Beni kabullenen bunu da kabullenmiş olarak geldiği için sorun yok, olmuyor :)

Olmasa ne olacak ?

Bunun adıda modernlikse, ben modern değilim :pp
Modernlik değil de kız zaten güvenilir biriyse birsürü erkek arkadaşı olsa ne olur ki
Bence onunla bununla arkadaş olmakla değil insanın kendisinde biter olay :)

Modernlik değil de kız zaten güvenilir biriyse birsürü erkek arkadaşı olsa ne olur ki
Bence onunla bununla arkadaş olmakla değil insanın kendisinde biter olay :)

Klasik ama gerçek olan bir şey vardır. Tek bir kişiye güvenmekle de bitmiyor olay. O kişi benim sevgilimse zaten güvendiğim içindir ama karşıdaki insanın in mi cin mi olduğunu bilemem. Onun dışında benim erkek arkadaşlarımla -mrb mrb- durumu olabilir sadece ötesine gidemez. Şeyyy bu konu çok derin konu aslı bende mantık işlemez bu konuda, duygu forever xD

Klasik ama gerçek olan bir şey vardır. Tek bir kişiye güvenmekle de bitmiyor olay. O kişi benim sevgilimse zaten güvendiğim içindir ama karşıdaki insanın in mi cin mi olduğunu bilemem. Onun dışında benim erkek arkadaşlarımla -mrb mrb- durumu olabilir sadece ötesine gidemez. Şeyyy bu konu çok derin konu aslı bende mantık işlemez bu konuda, duygu forever xD
anlaşıldı anlaşıldı xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri