Kıymetini Bilemedik Hayırlısı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İnciBaran

Bayan Üye
Degerli düşlerforum yönetimi:
girişimi gerçekleştirip bölüm konularını incelerken bayanların özel bölümünün olmaması dikkatiminden kaçmadı,acaba giriş yapmadım mı diye düşündüm yok girişimi yapmışım..yönetim duyuru bölümünde duyuru olabilir düşüncesiyle bölümü ziyaret edince acı gerçekle karşılaştım..
çok üzüldümm..ama neden niye diyemedim..çünkü paylaştıgınız açıklamakta haklıydınız..ben düşlerforum üyesi olarak bayan bölümünün kendime özel olarak görüyordum..
kapatıldı..artık çare yok biliyorum..
fakat sorun çıkaran kuralları aşan bayan üyeleri bölümdeki aktivleri iptal edebilirdiniz..
Düşlerforum bayan üyesi olarak içten düşünerek bayan bölümünü açtıgınız için teşekkür ederim..Kıymetini bilemedik..
Sadece diyecegim görüşlerinize saygılıyım..Sitem olarak argılamayın...
Başarılarını Daim olmasını dilerim..
Kolay gelsin..

---> Kıymetini Bilemedik Hayırlısı olsun..

Bende Üzüldüm ama Bazıları Degerini Bilemedi ..

Bazıları demeyelim Damlacıgım,sonunda bu Bölümde Bizlerde vardık..sonunda bütün konuları beraber paylaştık,beraber güldük,beraber,üzüldük,beraber tartıştık..
Kısacası Kıymetini Bilemedik..

bazı konularda konuşurken ağzımızdan çıkan kelimeyi ölçerek söylemeliyiz!..lafın nerelere gideceğini düşünmek gerek.

Bazıları demeyelim Damlacıgım,sonunda bu Bölümde Bizlerde vardık..sonunda bütün konuları beraber paylaştık,beraber güldük,beraber,üzüldük,beraber tartıştık..
Kısacası Kıymetini Bilemedik..

:) Şu konu Hakknda Konuşmak Beni Üzüyo İncicim ..

Bi Laf etmişsin damLam aLınmış birisi xD
neyse hayırLı oLsn kızLar :pp

Evet sakin olunamadı ne yazık ki 2 kişi de banlandı falan. Ama Özkan duruma göre yeniden açabilirim dedi bakalım.

Yeap anLatamadıkLarm var şimdikkk asLıyLa ordaaaaa neLer knşuoduk şimcik herkesn gözü önünde nasıL anLtcam :pp hahaha

yazdı :
+ bir gun erkekelrgöremıyor dıye erkekler konu ıcınde ezılıyor.
Dikkatimi çekti.
Sadece göremiyor diye mi eziliyoruz.Yoksa gıybetimiz mi yapılıyor.
İyi oldu iyi.Açılmaması taraftarıyım.
Bazıları dilini,dillenmez yerine koysun.

Yeap anLatamadıkLarm var şimdikkk asLıyLa ordaaaaa neLer knşuoduk şimcik herkesn gözü önünde nasıL anLtcam :pp hahaha
Sorma açelyammm ne muhabbetlerimiz vardı daha yapıcak hahaha
Olan bize oldu xD
Umarım yeniden açılır :pp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri