Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz?
yesil83 Bayan Üye 13 Haz 2012 #2 ---> Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz? calistigim icin hergun
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 13 Haz 2012 #3 ---> Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz? 1-2 günde bir
Wu-Tang Kayıtlı Üye 13 Haz 2012 #4 ---> Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz? Her gün değiştiriyorum. Bir gün giydiğim şey ertesi gün bana ağırlaşmış gelir,giyemem.
---> Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz? Her gün değiştiriyorum. Bir gün giydiğim şey ertesi gün bana ağırlaşmış gelir,giyemem.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 13 Haz 2012 #5 ---> Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz? Hergün değişirim annem o yuzden isyan eder.
ELaSu Bayan Üye 13 Haz 2012 #7 ---> Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz? Hergün calisdigim icin ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 13 Haz 2012 #8 ---> Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz? yanlıs ısaretledım 1-2 günde birolacaktı
CentilmeNo Banned 14 Haz 2012 #9 ---> Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz? Hergün değiştiririm
Valetta Bayan Üye 29 Haz 2012 #14 ---> Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz? Her gün farklı bişey giymeye çalışıyorum hele ki yaz aylarında
---> Kıyafetlerinizi kaç günde bir değiştirirsiniz? Her gün farklı bişey giymeye çalışıyorum hele ki yaz aylarında