Kıvanç TatLıtuğ'un ÇiLesi !

DesoLate

Kayıtlı Üye
KIVANÇ TATLITUĞ'UN ÇİLESİ!

6aa8cf608e6594d3688dff47062b36a1.jpg

AŞK-I MEMNU DİZİSİNİN BEHLÜL'Ü KIVANÇ TATLITUĞ'UN, ESKİ MENAJERİ ERKAN ÖZARMAN İLE YILLARDIR SÜREN DAVASI BİTMEK BİLMİYOR.

Her şey Tatlıtuğ'un Erkan Özarman ile 3 Aralık 2002'de yaptığı menajerlik sözleşmesini tek taraflı fesh etmesiyle başladı. Tatlıtuğ birçok iş anlaşmasını menajerini hiçe sayarak yaptığı için Özarman ile mahkemelik oldu ve haksız yere sözleşmeyi iptal ettiği için 30 bin TL ödemeye mahkum edildi.

Gümüş dizisinden de Tatlıtuğ'un kazandığı ücretin yüzde 20'sini almak için Özarman'ın davası halen sürüyor. Son olarak, Özerman'ın, açtığı tazminat davasında ajans sahibi Gaye Sökmen tanık olarak dinlendi.

Sabah'ın haberine göre; İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'ne gelen Sökmen, Tatlıtuğ'un 2002'de Best Model birincisi olduğunu ve kendisiyle o zaman tanıştığını anlattı. Yarışma sonrasında birinci olmasına rağmen vaat edilen ödül ile diğer isteklerinin yerine getirilmediğini bizzat Kıvanç Tatlıtuğ'un kendisinin anlattığını belirten Sökmen "Bağlı olduğu ajanstan ayrılıp elinde fesihnameyle geldi. Kendisini Gümüş dizisine önerdim. Sonra bizimle çalışmaya başladı. Gümüş'ün sözleşmesini de bizzat ben imzaladım." dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri