endLesS
Webmaster
Merhabalar normal arkadaşlar :R ve Kıvanç'da kıvanç diye yanıp tutuşan arkadaşlar :H
Bildiğiniz gibi Türkiye Dizi tarihine dün yine bir dizi daha eklendi.
KUZEY GÜNEY !
İzleyenler bilir Kıvanç ; Kuzey karakterini canlandırıyor.
İzlemeyenler için özetleyim diziyi ;
Kuzey yani Kıvanç yine yenge fantazisini sürdürüyor. Aşk-ı Zina isimli filmde de Bihter'in peşini bırakmayan yauşuklu kuul erkeğimiz Kıvançç şimdi de amca kesmeyince öz abisinin manitasına göz dikmiş durumda. Kızın bana göre gözü yukarlarda. Adnan bu Behlülü mirasından men etmiş olacak ki bu hale gelmiş saçları dökülmüş xD Anne ve babasının yanına dönmüş xD
Film yine felaket seyirci rekorlarını kıracak gibi xD
Ama felsefe yine aynı ;
Yenge varsa Kıvanç var.
Sevgiler.
Haaa dur unutuyodum az daha xD
Kıvanç tatlıtuğ'un yenge fantazilerini biliyorsunuz az çok. Akşam yatağa attığı kıza bakmayın o şans eseri denk geldi. Dünya güzeli de olsanız onun yengesi olmadıktan sonra ilgisini çekemezsiniz
Bildiğiniz gibi Türkiye Dizi tarihine dün yine bir dizi daha eklendi.
KUZEY GÜNEY !
İzleyenler bilir Kıvanç ; Kuzey karakterini canlandırıyor.
İzlemeyenler için özetleyim diziyi ;
Kuzey yani Kıvanç yine yenge fantazisini sürdürüyor. Aşk-ı Zina isimli filmde de Bihter'in peşini bırakmayan yauşuklu kuul erkeğimiz Kıvançç şimdi de amca kesmeyince öz abisinin manitasına göz dikmiş durumda. Kızın bana göre gözü yukarlarda. Adnan bu Behlülü mirasından men etmiş olacak ki bu hale gelmiş saçları dökülmüş xD Anne ve babasının yanına dönmüş xD
Film yine felaket seyirci rekorlarını kıracak gibi xD
Ama felsefe yine aynı ;
Yenge varsa Kıvanç var.
Sevgiler.
Haaa dur unutuyodum az daha xD
Kıvanç tatlıtuğ'un yenge fantazilerini biliyorsunuz az çok. Akşam yatağa attığı kıza bakmayın o şans eseri denk geldi. Dünya güzeli de olsanız onun yengesi olmadıktan sonra ilgisini çekemezsiniz